Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek, 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği üyeleriyle Florya Metin Oktay Tesisleri'nde bir araya geldi.

Yapılan toplantıda üyelerle tanışıp Florya Metin Oktay Tesisleri'nin durumu ve gerçekleştirilecek projeler hakkında görüş alışverişinde bulunan Başkan Dursun Özbek, daha sonra üyelerle birlikte Florya Metin Oktay Tesisleri'ni gezdi. Ayrıca geçtiğimiz günlerde 1905 GSYİAD tarafından Galatasaray Spor Kulübü'ne bağışlanan minübüsün teslim töreni gerçekleştirildi.

Konu ile alakalı sarı kırmızılı kulübün resmi internet sitesine açıklamalarda bulunan Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek, ''1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği'nin kulübümüze katkısı hem maddi hem manevi anlamda çok değerli. Sizleri burada gördüğüm zaman ben de kuvvet alıyorum. Beraber projeler hakkında konuştuk. 1905 GSYİAD gibi derneklerimizin kulübümüze sahip çıkmaları ve destek göstermeleri motivasyon yönünden ve kulüp bilincimizin gelişimi anlamında çok değerli.'' şeklinde konuştu.

ÖZTÜRK: HEDEFİMİZ GALATASARAY'A HİZMET EDİP FAYDA GÖSTEREBİLMEK

1905 GSYİAD başkanı Metin Öztürk ise yaptığı açıklamada, ''Hediyemizi kabul ettiği için başkanımıza çok teşekkür ederim. 1905 GSYİAD olarak her projenin içinde olabilmek ve elimizden gelenin en iyisini yapmak için uğraşacağız. Hedefimiz Galatasaray'a hizmet edip fayda gösterebilmek.'' dedi.

Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Sarıkaya da ''6 sene 1905 GSYİAD'a başkanlık yaptım. Şimdi Galatasaray Spor Kulübü'nde başkanlığımız önderliğinde yöneticilik yapmaktayım. Bu bir bayrak yarışıdır. Şu an bayrağı Metin Öztürk ve ekibi aldılar. Dernek olarak Galatasaray'a katkılar sunacaklar. Birlikte Galatasaray'a yakışır projeler oluşturacağız.'' ifadelerini kullandı.