Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nin 4. haftasında Tosyalı Toyo Osmaniye'yi deplasmanda 66-62 yenen İstanbul Üniversitesi'nin başantrenörü Hasan Fırat Okul, kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Okul, Tosyalı Spor Salonu'ndaki maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, bu karşılaşmanın önemini oyuncularına birçok kez anlattığını ifade etti.

Osmaniye ekibinin iyi oyunculardan kurulu güçlü bir takım olduğunu belirten Okul, "Osmaniye ekibi kendi oyununu saha içinde gösterdi. Kullanmamız gereken fırsatları hücumda kullanamadık. Maçta erken kırılma anları yapabilirdik ama bunu yapamadık. Galip geldiğimiz için mutluyuz. Osmaniye ekibine bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum." diye konuştu.

Tosyalı Toyo Osmaniye Başantrenörü Buharalı da taraftara galibiyet hediye edemedikleri için üzgün olduklarını dile getirerek, "En skorer oyuncumuzu sakat olduğu için oynatamadık. Onun eksikliğini çok hissettik. İstanbul Üniversitesi'ni tebrik ediyorum. İyi bir maç oldu." ifadelerini kullandı.