Batman Cup’taki en yüksek sıralamaya sahip iki isim Blaz Kavcic ve Dudi Sela, şampiyonluk maçında birbirine rakip oldu.

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) tesislerinde düzenlenen Batman Cup ATP Challenger Turnuvası'nda teklerde finalin adı belli oldu. Blaz Kavcic ve Dudi Sela kozlarını finalde paylaşacaklar.

Bugün yapılan yarı final mücadelelerinin ilkinde Dudi Sela ile Saketh Myneni kozlarını paylaştı. Her iki setin de başlarında kırdığı servislerle Myneni’nin direncini yıkan Sela, kendi servislerinde etkili bir performans sergiledi. Servis kırma puanı göstermediği mücadeleyi bir saat dolmadan 6-4, 6-3’le bitiren İsrailli tenisçi, böylece adını finale yazdırdı.

Günün ikinci yarı finalinde ise bir numaralı seribaşı Blaz Kavcic’in ezici bir üstünlüğü vardı. Zorlu geçen ilk turun ardından ritmini bulan klasmanın 85. basamağındaki Sloven raket, rakibi Hiroki Moriya’yı 49 dakika sonunda 6-1, 6-0’la sürklase ederek yarınki şampiyonluk maçında Sela’nın rakibi oldu.

Bu yıl ilki yapılan toplam 42 bin 500 euro ödüllü Batman Cup’ta, Kavcic ile Sela arasındaki tekler finali yarın saat 10.00’da başlayacak. Final mücadelesi TRT3Spor’dan naklen izlenebilecek.