Fenerbahçelik Bekir İrtegün ve Alper Potuk, Çaykur Rizespor ile deplasmanda zorlu bir maça çıkacaklarını belirterek, " "İnşallah bu zor deplasmandan galip döneceğiz." dedi.

Sarı lacivertli futbolcular Bekir İrtegün ve Alper Potuk, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi Petroleum İstanbul Fuarı'nda Lukoil standını ziyaret etti. Burada taraftarlarla fotoğraflar çektiren futbolcular, ardından basın mensuplarının sorularını cevapladı.

    Süper Lig'de bu hafta Çaykur Rizespor'la yapacakları maçla ilgili konuşan Bekir İrtegün, "Ligin son virajına giriyoruz. Zor bir deplasman maçı olacak. Derbilerden sonra bu maçları kazanınca anlamı ortaya çıkıyor. Milli takımdan arkadaşlarımız da döndü. Bu maçın hep birlikte atmosferini oluşturduk. İnşallah bu zor deplasmandan galip döneceğiz." ifadelerini kullandı.

    Milli takım arasını nasıl değerlendirdikleri yönünde soru üzerine tecrübeli futbolcu, "Biraz ağır çalıştık. Çok iyi antrenmanlar yaptık. Milli takım araları burada kalanlar için her zaman yorucu oluyor. Hocalarımızın kontrolü doğrultusunda biraz sert geçti." diye cevap verdi.

Bekir, şampiyonluk yarışıyla ilgili de takımların puanlarının birbirine çok yakın olduğunu kaydederek, "Hata yapan geride kalacak gibi duruyor. Hata yapan tarafın biz olmasını istemiyoruz. Bunun içinde daha yüksek konsantre ile maça çıkacağımızı düşünüyorum. Derbilerimiz bitti ama ben her zaman şampiyonluğun Anadolu maçlarından geçtiğini savunuyorum. Eğer Anadolu maçlarında iyi bir seri yakalarsak, ipi göğüsleyeceğimizi düşünüyorum." şeklinde konuştu.

ALPER POTUK: KAZANMAK İSTİYORUZ

    Alper Potuk ise "Beşiktaş maçından sonra çok zorlu deplasman var. Bu maçı da kazanmak istiyoruz. Bu tip maçları kazanıp İnşallah sezon sonunda şampiyon olmak istiyoruz. Kalan maçlardan en kritiği de Çaykur Rizespor maçı. Milli takımdan döndük ve bugün çalışmalara devam edeceğiz. İnşallah cumartesi günü takım halinde maça konsantre olup maçı kazanmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

    Milli takım arasını iyi değerlendirdiklerini dile getiren Alper, sözlerini şöyle tamamladı:
    "Milli takım kampı iyi geçti. Hocamız görev vermedi, oynamadım. Bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Son maçta da biraz ağrılarım vardı riske etmek istemedi. Ben takıma dün katıldım ve gayet çok iyi ortam vardı. Büyük maç kazanmış olmanın sevinci var. Kazandığımız maçın önemini Çaykur Rizespor maçında anlayacağız."