Beşiktaş'ın İtalya Serie A ekiplerinden Fiorentina'dan kadrosuna kattığı Alman Milli Takımı'nın da yıldızlarından golcü Mario Gomez transferinde sır perdesi aralanıyor. Beşiktaş'ın Mario Gomez transferinde Galatasaray'ı nasıl ekarte ettiğinin detayları ortaya çıkarken Siyah-beyazlı yönetimin Alman golcünün transferini bitirmek için ilginç bir plan yaptığı ortaya çıktı. İşte Beşiktaş'ın Mario Gomez transferi sırasında yaşananlar...

Menajer Özkan Doğan'ın Beşiktaş'a sunduğu Mario Gomez transferi, Başkan Fikret Orman'dan onay alınması sonrasında Doğan'ı İtalya'yı mesken tutmasıyla bittiği öğrenildi.

GALATASARAY BONSERVİSİ YÜKSEK BULDU

Transferi belirli bir noktaya getiren Özkan Doğan'ın topu yönetici Erdal Torunoğulları'na attığı ve tam da o esnada Galatasaray'ın devreye girdiği öğrenildi.

MARIO GOMEZ'DEN BJK TV'YE BOMBA AÇIKLAMALAR!

Sarı-kırmızılı ekibin Mario Gomez için istenilen 9 milyon Avro'luk bonservis bedelini yüksek bulması ve transferden vazgeçmesi sonrasında ise İspanyol asıllı Alman golcünün Beşiktaş'a söz verdiği öğrenildi.

BULUT SON NOKTAYI KOYDU!

Alman golcüyü her konuda ikna eden Beşiktaş'ın, devreye Fiorentina ile iyi ilişkileri olan menajer Ahmet Bulut'u sokarak Gomez transferini bitirdiği ortaya çıktı.