Beşiktaş'ın transfer görüşmelerine başlandığını KAP'a bildirdiği Portekizli yıldız Ricardo Quaresma akşam saatlerinde İstanbul'a geldi. Havalimanında coşkulu bir taraftar grubunun karşıladığı Portekizli yıldız Ricardo Quaresma(Q7) ayağının tozuyla BJK TV yayınına katıldı. İşte Beşiktaş'ın yeni transferi Ricardo Quaresma'nın BJK TV'ye yaptığı o bomba açıklamalar...

Yeniden Beşiktaş'ta forma giyecek olmanın kendisi için büyük keyif olduğunu belirten Ricardo Quaresma, Beşiktaş taraftarı ile arasındaki bağı herkesin bildiğini açıkladı. Taraftarlara kendisine gösterdikleri duygu seli ve coşku için teşekkür ettiğini belirten Quaresma, buna karşılık vereceğini düşündüğünü söyledi.

31 yaşındaki Portekizli yıldız, "Taraftarımızın bana duyduğu saygı ve sevgi burada olmamdaki en önemli sebep. Ayrıca başkanımızın ve yöneticilerimizin transferim sürecinde gösterdikleri ilgi gelmemde başrol oynadı. Yeni bir sayfa açıyorum. Dünle ilgili değil, bugün ve yarın ne olacağıyla ilgili konuşmak istiyorum" ifadelerini kullanırken, "Giyeceğimiz forma ve armamız aynı. Taraftarlarımız, İnönü'de gösterdikleri desteği yeni stadımızda da göstereceklerdir. Umarım tek değişen alacağımız kupaların sayısı olur ve çok kupa kazanırız" sözleriyle açıklamasına son verdi.