Tüvana Okuma İstekli Çocuk Eğitim Vakfı (TOÇEV) ile Beşiktaş Kulübü arasında yapılan işbirliği çerçevesinde 1903 çocuğun eğitim masrafları karşılanacak.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde başkan Fikret Orman'ında katılımıyla duyurusu yapılan toplantıda konuşma yapan Orman, "TOÇEV ile bugün Beşiktaş olarak maddi imkanlar nedeniyle okuyamayan çocuklar için bir işbirliği için buradayız. Bu kapsamda taraftarlarımızın yapacağı bağışlarla 1903 çocuğumuzun eğitim masraflarını karşılamayı düşünüyoruz." diyerek şunları söyledi:

"Beşiktaş Kulübü tarafından özel hazırlanmış tişörtlerimizin satışını yapacağız. Bunları Kartal Yuvası Mağazaları’ndan ve internet sitemizden satın alabilirsiniz. 15 Kasım’da bir maraton düzenlenecek ve bu tişörtlerle o maratonda taraftarlarımızı görmek istiyoruz. Her zaman olduğumuz gibi öncü bir kulübüz. Bu tür hayır işleri çok önemli. İşimize ve kazancımızda haram sokmadan elde ettiğimiz bir gelirimiz var. Bu da bizim işlerimizin hayırlı geçmesini sağlıyor. Türkiye’nin Osmanlı’dan kalan en önemli parçası olan Beşiktaş’ın bu tür faaliyetlerde olması çok önemli."

"EN BÜYÜK DESTEĞİ BEŞİKTAŞ'TAN GÖRDÜK"

TOÇEV Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Uygun ise Beşiktaş Kulübü'nün kendilerinin her zaman yanında olduğunu söyledi. Uygun, "Biz Beşiktaş’ı gururla takip ediyoruz. Şu an çok güzel bir işbirliği içindeyiz. İstanbul Maratonu’na kayıt olan her birey yardım severlik koşusuna isterse bağışta bulunabilecek. Bir çocuğumuzun yıllık eğitim masrafı 1200 TL yapıyor. Beşiktaş Kulübü ile 1903 çocuğumuzun her birisinin eğitim masraflarını karşılayacağız. Diğer kulüplerden de yardım aldık ama en büyük desteği Beşiktaş Kulübü’nden gördük. Onlar bizim her zaman yanımızdalar." dedi.