Beşiktaş şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlerken bir yandan da gelecek sezonun kadrosunu oluşturmak adına çalışmalarına hız verdi. Beşiktaş'ta Akhisar maçında yapılan savunma hataları sonrasında transfere savunmadan başlama kararı alındı. Beşiktaş son dakika transfer haberleri 27 Nisan 2016 haberlerinde iki aday var onlar da Torino forması giyen Kamil Glik ve Liverpool'dan Martin Skrtel...

Tecrübeli bir stoper arayışında bulunan Beşiktaş yönetiminin bu sezon İngiltere Premier Lig'de forma şansı bulmakta zorlanan Slovak savunmacı Martin Skrtel'i listeye aldığı öğrenildi.

Liverpool ile 2 yıl daha mukavelesi bulunan Skrtel, son dönemde formasını Dejan Lovren'e kaptırdı. Liverpool'dan ayrılmaya sıcak bakan Martin Skrtel için Beşiktaş yönetimi devrede.



Beşiktaş'ın transfer listesindeki bir başka savunmacı ise İtalya Serie A ekiplerinden Torino forması giyen Polonyalı milli savunmacı Kamil Glik.

Torino ile 2020 senesine kadar sözleşmesi bulunan Glik için de Beşiktaş yönetiminin bir an önce harekete geçme kararı aldığı öğrenildi.



Beşiktaş son dakika transfer haberleri 27 Nisan 2016 - 2 isim ile sözleşme yakın