Çanakkale Zaferi'nin 100. yılında anma törenleri yapılırken Beşiktaş Jimnastik Kulübü Profesyonel Futbol Takımı ile Beşiktaş Mogaz Takımı da şehitleri ve gazileri andı.

Siyah beyazlı kulübün resmi internet sitesine açıklama yapan ve Türk Bayrağı ile poz veren Beşiktaşlı futbolcular, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 100. yıldönümünde BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde bir anma töreni gerçekleştirdi.

Üzerinde ‘Şehitlerimizi ve Gazilerimizi Saygı ve Minnetle Anıyoruz’ yazılı pankartın önünde Türk Bayrağı etrafında bir araya gelen siyah beyazlılar, Çanakkale Savaşı’nın 100. yılında şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet, saygı ve şükranla andılar.

BEŞİKTAŞ MOGAZ TAKIMI DA ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİ VE GAZİLERİNİ ANDI

Elde ettiği şampiyonluklarla adından söz ettiren Beşiktaş Mogaz Hentbol Takımı'nın teknik heyet ve oyuncuları da, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin 100. yılında şehit ve gazilerimizi andı.

Beşiktaş Mogaz Hentbol Takımı'nın Antrenörü Müfit Arın, teknik ekip ve hentbolcular; Türk bayrağı, Beşiktaş arması ile üzerinde 'Şehitlerimizi, Gazilerimizi Saygı ve Minnetle Anıyoruz' yazılı pankart açarak, vatan toprağını korumak için şehit düşmüş ya da gazi olmuş vatan evlatlarını şükranla ve rahmetle andılar.

FUTBOL ÖZKAYNAK DÜZENİ DE ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİ VE GAZİLERİNİ UNUTMADI

Öte yandan Beşiktaş Akademi Takımları'nın teknik heyet ve futbolcuları, BJK Hakkı Yeten Futbol Altyapı Tesisleri’nde 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 100. yılı dolayısıyla bir anma etkinliği gerçekleştirdi.

Antrenman sahasında bir araya gelen teknik ekip ve futbolcular, Türk bayrağı, Beşiktaş arması ve üzerinde 'Şehitlerimizi, Gazilerimizi Saygı ve Minnetle Anıyoruz' yazılı pankart açarak, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 100. Yılında şehit ve gazilerimizi andılar.