Bursa Orhangazi Üniversitesi futbol takım kaptan ve kalecisi İbrahim Meriç altın 11 ödülüne layık görüldü. BOÜ İşletme 1. sınıf öğrencisi olan İbrahim Meriç, profesyonel futbol hayatında büyük bir başarıya imza attı.

Futbol hayatını Hamitlerspor’da sürdüren Meriç, Kent Gazetesi’nin seçtiği altın 11’e girerek başarılı bir futbolcu olduğunu gösterdi. 2014-2015 sezonu Bursa yerel liglerinin en iyi kalecisi seçilen Meriç, Merinos Göl Park’ta düzenlenen törende ödülünü aldı.

Ödülünü alan başarılı futbolcu İbrahim Meriç, "Ben kaleci olarak elimden geleni yaptım. Bu ödüle layık görüldüğüm için çok mutluyum. Bu gibi ödüller bizim motivasyonumuzu artırıyor. Önümüzdeki yıllarda da bu ödüllere talibim. Emeği geçen herkese teşekkür ederim." dedi.

Bursa Orhangazi Üniversitesi Spor Koordinatörü Erdem Kaçmaz da, "İbrahim çok başarılı ve disiplinli bir profesyonel. Karakter, ahlak ve kişilik olarak diğer arkadaşlara örnek olan bir kardeşimizdir. Bana göre Bursa’nın değil, Türkiye’nin en iyi kalecilerinden biri. İbrahim’i üniversite olarak tebrik ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Ödül töreni toplu fotoğrafın ardından sona erdi.