Stat: Bursa Atatürk Stadı
Hakemler: Yunus Yıldırım, Nihat Mızrak, Cevdet Kömürcüoğlu,
Bursaspor: Harun Tekin, Şener Özbayraklı, Ozan Tufan, Şamil Çinaz, Emre Taşdemir, (dk. 80 Enes Ünal) Bekir Yılmaz, Fernando Belluschi, Volkan Şen, (dk. 63. Aziz Behiç), Filipe Josue, (Dk. 71. Bakaye Traore) Jose Fernandao, Cedric Bakambu
Gaziantepspor: Eray Birniçan, John Chibuike, (Dk. 68. Luis Dos Anjos) Şenol Can, Erdem Şen, Demba Camara, (Dk. 84 Gökhan Süzen) Muhammet Demir, Gbenga Arokoyo (Dk. 84 Abdulkadir Kayalı) Mustafa Durak, Luis Chico, Barış Yardımcı, Ognjen Vranjes
Goller: Dk. 7 Cedric Bakambu, 58 Filip Josue (Bursaspor)
Kırmızı Kart: Ognjen Vranjes (Gaziantepspor)
Sarı kartlar: Dk. 36 John Chibuike, Dk. 90 Abdülkadir (Gaziantepspor)

Bursaspor, Süper Lig’in 32. haftasında Gaziantepspor'u 2-0 mağlup ederek üç puanın sahibi oldu. Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golleri Cedric Bakambu ve Filip Josue attı.
51. dakikada Bursaspor adına maçın ikinci yarısının başında en önemli pozisyon kaçtı. Bu dakikada Josue’nin soldan ceza sahasına gönderdiği topa Fernandao yöneldi. Ancak önünden geçen topa dokunamayınca Bursaspor ikinci golden oldu.
56. dakikada konuk ekip Gaziantepspor’dan Ognjen Vranjes direkt kırmızı kartla oyun dışındna kaldı. Bu dakikada topla ceza sahasına hareketlenen Volkan Şen’i engellemek isteyen Ognjen Vranjes topa ayağıyla müdahale etmek istedi. Ancak ayağı Volkan’ın omuzuna gelince hakemde direkt kırmızı kartla Ognjen Vranjes’ı cezalandırdı. Bu karardan sonra oyunda kısa süreli bir gerginlik yaşandı.
58. dadikada kırmızı kart pozisyonu sonrasında kazanılan serbest vuruşu kullanan Filipe Josue topu filelerle buluşturdu. 2-0.
61. dakikada Bursaspor’dan Volkan’ın pasıyla buluşan Bakambu’nun sert şutunu son anda kaleci Eray kornere çeldi.
65. dadikada Bursaspor’da Şener Özbayraklı kendisinin değiştirilmesini istedi. Yaptığı ortalarda isabet tutturamayan Şener, seyircinin de tepkisi üzerine hocası Şenol Güneş’ten kendisini değiştirmesini istedi. Ancak Güneş ise oyuncusuna destek vererek oynamasını istedi. Bu dakikada bazı seyircilerde oyuncularına moral vermek için alkışladı.
74. dakikada dakikada ani gelişen atakta Muhammet Demir’in taban pası ile topla buluşan Demba Camara’nın sert şutu kaleci Harun’da kaldı.
80. dakikada Bursaspor’dan Bakaye Traore’nin sert şutunu Gaziantepspor kalecisi Eray son anda kornere çeldi.
86. dakikada Bursaspor çok önemli bir pozisyondan yaralanamadı. Bu dakikada kazanılan serbest vuruşu kullanan Belluschi, topu ceza sahasına kesti. Arka direkte topla buluşan Fernandao ise iyi yükselip kafayla kaleye gönderdiği top üst direkten geri döndü.
88. dadikada Bakaye Traore rakiplerinden nefis sıyrıldı, topu Enes'in koşu yoluna bıraktı. Enes'ın vuruşu ise kaleciden döndü.
Kalan dakikalarda da gol olmayınca mücadele Bursaspor'un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.