Yeni sezon hazırlıklarını Özlüce Tesisleri'nde sürdüren Bursaspor'da akşam yapılan antrenman renkli görüntülere sahne oldu.

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü. Başarılı teknik adam, antrenman öncesi futbolcuları ile saha ortasında kısa bir görüşme yaptı. Ardından ilginç bir çalışma yapan yeşil-beyazlı futbolcular, eğlenceli dakikalar yaşadı. Oyuncular, elinde yelek bulunan futbolcuları yakalamaya çalıştı, elle top kapmaca mücadelesi gerçekleştirildi. Renkli görüntülere sahne olan çalışmanın ardından bu kez, kısa koşuların ardından gruplar halinde birbirine sarılan futbolcular, dışarıda kalan oyuncuyu alkışlarla çiftetelli oynattı.
Yeşil-beyazlı futbolcular daha sonra 5'e 2 pas pres çalışması yaptı. Ardından gruplar halinde tek kale maçı yapıldı.

SÜHEYL ÇETİN'İN BURNU KIRILDI

Bu arada, önceki akşam yapılan antrenmanda ikili mücadele sırasında burnu kırılan Süheyl Çetin, bugün ki antrenmana katılamadı. Burnundan ameliyat olan genç oyuncunun, Almanya kampına katılarak çalışmalara kaldığı yerden devam edeceği belirtildi.
Bursasporlu, yarın yapacağı çift antrenmanla birlikte bayram tatiline çıkacak. 20 Temmuz'da Almanya'da buluşacak olan yeşil-beyazlılar, ikinci yarı hazırlık kampını gerçekleştirecek.

KALECİ HARUN'UN SÖZLEŞMESİ UZATILDI

Öte yandan, başarılı kaleci Harun Tekin'in gelecek yıl bitecek olan sözleşmesinin 2018 yılına kadar uzatıldığı bildirildi. Yeşil-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Takımımızın başarılı kalecisi Harun Tekin ile yapılan görüşmeler sonucunda 31 Mayıs 2016 tarihinde bitecek olan sözleşmesi 2018 yılına kadar uzatılmıştır." denildi.