Bursaspor, Süper Ligi'nin 27'nci haftasının kapanış maçında deplasmanda karşılaşacağı Fenerbahçe maçı için İstanbul’a hareket etti.

Yeşil beyazlı takım, yarın akşam saat 20.00’de Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’nda Fenerbahçe ile oynayacağı müsabaka için Özlüce Tesisleri'nden İstanbul’a uğurlandı.

Bursaspor’da cezalı futbolcu bulunmazken, sakatlığı nedeniyle Renato Civelli kadroda yer almadı. Hareket öncesinde konuşan genç oyuncu Emre Taşdemir müsabaka ile ilgili düşüncelerini açıklarken, "İnşallah en iyi şekilde iyi bir sonuçla Bursa’ya gelmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Başarılı sol kanat oyuncusu Aziz Eraltay ise "Zor bir maç olacak. Tabii ki deplasmanda Fenerbahçe maçı kolay olmaz ama biz futbolumuzu sergileyip inşallah Bursa’ya 3 puan ile geri döneriz." dedi.

DEPLASMANDA FENERBAHÇE ÜSTÜN

Süper Lig'in 27'nci haftasının kapanış maçında 4'üncü sıradaki Bursaspor, yarın İstanbul'da şampiyonluk adaylarından Fenerbahçe'yle oynayacak.
Yeşil beyazlı takım en son 20 Mart 2009'da Bursa’da yendiği Fenerbahçe karşısında üç puan mücadelesi verecek. Bursaspor, bu maçta alacağı üç puanla hem bu kötü seriyi değiştirip, hem de üst sıralar için iddiasını sürdürecek.

İki takım arasında bugüne kadar oynanan 109 karşılaşmada Bursaspor, rakibi Fenerbahçe karşısında 19 galibiyet, 33 beraberlik ve 57 yenildi aldı. Bursaspor, bugüne kadar Fenerbahçe'yi İstanbul'da 5 kez yenerken, 11 maç ise beraberlikle sonuçlandı. İki takım arasında son 10 maçta Fenerbahçe 8 galibiyet ve iki beraberlik alırken, 25 gol atıp, kalesinde ise yalnızca 7 gol gördü.

Hüseyin Göçek’in yöneteceği karşılaşmada maçın yardımcı hakemleri ise Orkun Aktaş ve Erdem Bayık’tan oluşuyor. Maçın dördüncü hakemi ise Erbay Alemdar. Hüseyin Göçek, bugüne kadar Bursaspor’un 22, Fenerbahçe'nin ise 19 maçını yönetti.