Ligde iki hafta üst üste kazanan Bursaspor, Atatürk Stadı'nda dünyaca ünlü golcü Samuel Eto'o'lu Antalyaspor’u konuk ediyor.

Üç puan hedefiyle sahaya çıkan yeşil beyazlı takımı, az sayıdaki Bursaspor taraftarı destekliyor. Tribünlerdeki yerini alan yaklaşık 7 bin taraftar, maçın başından itibaren tezahüratlarla takımlarına destek oldu. Az sayıdaki Antalyaspor taraftarı da karşılaşmayı kendilerine ayrılan bölümden takip ediyor.

SAĞLAM, KAZANAN KADROYU BOZMADI

Sakatlığı nedeniyle 3 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklanan Dany, karşılaşmada forma giyemedi. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, Dany'in yerine Tomas Sivok'a görev verdi. Sağlam, bu zorunlu değişiklik dışında, daha önceki Eskişehirspor ve Çaykur Rizespor maçlarını kazanan kadroyu bozmadı.

Antalyaspor'da ise Chico ve Oğuz Mataracı sakatlıkları, Dejan Lazarevic sarı kart cezası nedeniyle takımdaki yerlerini aladılar. Teknik Direktör Yusuf Şimşek de 7 maçlık cezası nedeniyle takımının başında yer alamadı.

ETO'O'DAN SAHA İÇİNDE SON DERS

Yusuf Şimşek'in 7 maçlık cezası nedeniyle teknik direktörden yoksun çıkan Antalyaspor'da, golcü oyuncu Eto'o, maç öncesi saha içinde arkadaşlarını toplayarak konuşma yaptı. Arkadaşlarını maça motive eden Eto'o'nun ateşli konuşması ilgiyle izlendi.

Bu arada Bursaspor'un eski Rumen oyuncusu Giani Stelian Krita, Atatürk Stadı'na gelerek eski takım arkadaşlarına başarı diledi, karşılaşmayı izledi. Sezon başında Antalyaspor'a transfer olan Ozan İpek de eski takım arkadaşları ile hasret giderdi.