Türkiye Kupası son 16 turunda Bursaspor ile İstanbul Başakşehir takımları arasında oynanan maça yeşil-beyazlı taraftarlar ilgi göstermedi.

Yoğun kar yağışı altında oynanan karşılaşmayı az sayıdaki taraftar takip etti. Stada gelen taraftarlar, ısınmak için sahaya çıkan takımlarını tek tek tribüne çağırarak alkışladı. Tribünler, maçın başlamasıyla birlikte yaptıkları tezahüratlarla takımlarına destek oldu.

SERDAR AZİZ, BEŞİKTAŞ MAÇINA SAKLANDI

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, çeyrek final müsabakasında as takımı sahaya sürdü. Adalesinde sorun bulunan sağ kanat oyuncusu Şener Özbayraklı da ilk 11'de sahaya çıktı. Güneş, başarılı futbolcu Serdar Aziz'i ise hafta sonu ligde oynayacakları Beşiktaş maçını düşünerek 18 kişilik kadroya almadı. İstanbul Başakşehir'de ise son lig maçında kırmızı kart gören Sedat Ağçay forma giyemedi.

Bu arada, Bursaspor'da uzun yıllar başarılı işlere imza atan ve Çin takımına transfer olan Pablo Martin Batalla da taraftarlarca unutulmadı. Ünlü tribün lideri Ardiles, Batalla'nın Çin takımında giydiği formayı giyerek, başarılı futbolcuyu hatırlatması dikkat çekti.