Golcü oyuncu Fernandao ile sağ bek Şener’i Fenerbahçe’ye kaptıran Bursaspor, talipleri her geçen gün artan ve takımdan ayrılmak istedikleri öğrenilen Ozan Tufan, Volkan Şen, Josue ve Bellucshi gibi yıldızlarını elde tutmakta zorlanıyor.

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, önceki gün Özlüce Tesislerinde Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı ile bir araya gelerek transfer konusunu masaya yatırdı. Ozan Tufan’ın takımda kalmasını isteyen Ertuğrul Sağlam, görüşünü ilettiği ancak oyuncuya gelen ciddi teklifler nedeniyle Başkan Bölükbaşı’nın satmaktan yana olduğu belirtildi.

BELLUSCHİ KRİZİ

Ayrılmak için izin istediği ortaya çıkan Volkan Şen ile sözleşmesindeki madde gereği geçen sezon 25 maç oynadığı için sözleşmesi bir yıl daha uzatılan Belluschi’nin de ayrılmak için kolaylık istediği ortaya çıktı. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam ve Bölükbaşı’nın ikna için uğraştığı Belluschi’nin evindeki eşyalarını topladığı ve otomobilini de sattığı iddia edildi.

JOSUE BELİRSİZLİĞİ

Sağlam, yeşil-beyazlı takımda geçen sene kiralık olarak forma giyen Portekizli oyuncu Filipe Josue’nin transfer edilmesini istedi. Yeşil-beyazlı yöneticilerin, yıldız oyuncunun kulübünü ikna etmek için önümüzdeki hafta Portekiz'e gitmesi bekleniyor.

Bursaspor’da geçen sezon fazla forma şansı bulamayan Ozan İpek’in de Eskişehirspor ve Sivaspor’dan teklif aldığı, takımdan ayrılabileceği belirtildi. Ayrıca, kaleci Harun Tekin’e de süper ligden teklifler geldiği öğrenildi.

SAĞLAM, SİVOK’U İSTİYOR

Bu arada, teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın, 7 yıl önce Beşiktaş’ı çalıştırırken transfer ettiği Tomas Sivok’un alınması için Bölükbaşı’na rapor verdiği belirtildi. Sağlam’ın listesinde, Ruud Boffin ve Mert Günok isimlerinin de yer aldığı bildirildi.

Çin’de şampiyonluk mücadelesi veren Beijing Guoan takımında forma giyen Pablo Martin Batalla’nın ise kulübünün şimdi satmaya yanaşmaması nedeniyle ancak Aralık ayında değerlendirilebileceği ifade edildi.