Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında bu akşam deplasmanda Belçika'nın Club Brugge takımıyla karşılaşacak. Siyah beyazlı ekibin tur için avantaj yakalamak istediği maç Star TV'den saat 20.00'den itibaren naklen yayınlanacak. Takımların ilk 11'leri ise belli oldu.

Brugge kentindeki Jan Breydel Stadı'nda oynanacak karşılaşmada İskoçya Futbol Federasyonu'ndan hakem Craig Thomson düdük çalacak. Thomson'ın yardımcılıklarını aynı ülkeden Francis Connor ve David McGeachie yapacak. Stuart Stevenson'ın dördüncü hakemliği üstleneceği maçta ilave yardımcı hakemler ise Steven McLean ve John Beaton olacak.

Siyah-beyazlılar, Belçika deplasmanından iyi bir sonuçla ayrılarak, rövanş için avantaj elde etmeye çalışacak. İki takım arasındaki rövanş maçı 19 Mart Perşembe günü Atatürk Olimpiyat Stadı'nda saat 22.05'te oynanacak.

Zorlu 90 dakika öncesinde ise takımların ilk 11'leri belli oldu. Tüm Türkiye'nin dikkat kesileceği Belçika'nın Brugge şehrinde oynanacak maçta takımların 11'leri şöyle:

Stat: Jan Breydel
Hakemler: Craig Thomson,, Francis Connor, David McGeachie (İskoçya Futbol Federasyonu)
Club Brugge: Ryan, De Fauw, Duarte, Meunier, De Bock, Mechele, Bolingoli-Mbombo, Simons, Refaelov, Vormer, De Sutter
Beşiktaş: Cenk Gönen, Serdar Kurtuluş, Ersan Gülüm, Daniel Opare, Gökhan Töre, Veli Kavlak, Oğuzhan Özyakup, Tolgay Arslan, Necip Uysal, Demba Ba, Olcay Şahan