Bursaspor’un sezon başında kadrosuna kattığı eski Barcelonalı oyuncu Isaac Cuenca, Süper Lig’de dün akşam Sivasspor maçında giydiği formayı ömür boyu saklayacağını söyledi.

Süper Lig'in 10. haftasında 1 Kasım Gnel Seçimleri için hafta arasında oynanan Medicana Sivasspor maçının 78. dakikasında attı golle takımına kritik üç puan kazandıran yetenekli futbolcu, yeşil beyazlı takımda ilk attığı golde giydiği formayı evinin duvarına asacağını dile getirdi. Maçta 90 dakika kaldığı için çok mutlu olduğunu belirten Isaac Cuenca, çok zor bir galibiyet aldıklarını da kaydetti.

"90 DAKİKA OYNADIĞIM VE GOL ATTIĞIM İÇİN ÇOK MUTLUYUM"

Yıldız futbolcu, üzerinde çalışılmış bir galibiyet aldıklarını, bu galibiyetin de tüm takımın fedakarlık yapmaya hazır olduğunu gösterdiğini belirterek, "Tüm takım galip gelebilmek için çok çalışıyor. Gol attığımda büyük bir mutluluk hissettim ve aynı zamanda kendimi biraz daha rahat hissettim. Çünkü benim gibi oyuncular gol atmak isterler. Tabii ki bunu taraftarın önünde yapmak benim için çok önemliydi. Daha önce 20-30 dakika gibi kısa süreler alıyordum. Bu maçta hem 90 dakika oynamak hem gol atmak beni çok mutlu etti." dedi.

"FORMAMI ODAMIN DUVARINA ASACAĞIM"

Bursaspor’da ilk golünü Sivasspor’a attığını hatırlatan Isaac Cuenca, formasını kimseye vermemesiyle ilgili olarak, "Benim Bursaspor’da attığım ilk golümün forması olduğu için onu saklamak istiyorum. Onu odamın duvarına asacağım. Çünkü bu Bursaspor’la benim ilk gölümü sembolize ediyor. Benim için çok önemli." diye konuştu.