Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören, Haluk Ulusoy’un 'süreci mahkemeye taşıyacağım' açıklamalarını değerlendirerek, "Haluk Bey’in böyle bir şey yapacağını tahmin etmiyorum." dedi.

Yıldırım Demirören, Marriott Otel'deki TFF Olağan Seçimli Genel Kurulu'nda tekrar başkanlığa seçilmesinin ardından çıkışta basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. Futbol ailesine yakışır bir genel kurul olduğu için delegelere tüm aday adaylarına teşekkür eden Demirören, "Seçim bitti, biz büyük aileyiz. Ben de bu büyük ailenin başkanıyım. Herkese kucağımı açıyorum. Çünkü futbol için hep beraber çalışmamız lazım. Her akilin aklına ihtiyacımız var. Bana bu teveccühü gösteren tüm kongre üyelerine teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Haluk Ulusoy’un süreci mahkemeye taşıyacağını söylemesinin sorulması üzerine ise Başkan Demirören, "Bir şey diyemem. Ben bu konudaki yorumu hep yaptım. Türk futbolu 2008’in öncesinin mahkemelerini falan istemiyordur. Bu konuda da hem fikirim. Haluk Bey’in de böyle bir şey yapacağını tahmin etmiyorum." dedi.