Dilovası Belediyespor, Tavşancılspor'dan Emrah Karakaya ve Teknik Direktör Çetin Kılıç ile sözleşme imzaladı.

Birinci Amatör Küme takımlarından Dilovası Belediyespor Süper Amatör için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Kulüpten yapılan açıklamada, Tavşancılspor'dan Emrah Karakaya ve Teknik Direktör Çetin Kılıç'ın transferi duyurulurken, imza törenine Dilovası Belediyespor Başkanı Recep Laç ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Kulüp binasında gerçekleşen imza töreninde Karakaya ve Kılıç hedeflerinin Dilovası Belediyespor'u 1. Amatör kümeden Süper Amatör kümeye çıkmak olduğunu belirttiler.

Amaçlarının Dilovası Belediyespor'un 1. Amatör kümeden Süper Amatör kümeye çıkmak olduğunu belirten Dilovası Belediyespor Kulüp Başkanı Recep Laç, yaptığı açıklamada, "Dilovası Belediyespor'un altyapı takımlarında başarıların mimarı olan Çetin Kılıç hocamızı A Takım teknik direktörlüğüne getirerek başarılarının A takımda da sürmesini umuyoruz." diyerek, şöyle konuştu:

"Çetin Hocamızın araştırmaları sonucu Çamçukurspor'dan İdris Zengin ve İzmit Belediyespor’dan Cihat Özdağ’ı geçtiğimiz günlerde takımımıza dahil ettik. Son olarak da Tavşancılspor'da oynayan ve başarılı işlere imza atan Emrah Karakaya kardeşimizi de takımıza dahil ettik. İnanıyorum ki Dilovası Belediyespor'da da başarılarına devam edecektir.

Dilovası Belediyespor'a yaptığımız tüm transferler kendilerini kanıtlamış futbolculardır, temenni ederiz ki yeni sezonda Dilovası Belediyespor'da da aynı başarıları gösterirler. Taraftarlarımızdan da bu konuda bizi desteklemelerini istiyoruz. Biz başaracağımıza tüm gönlümüzle inanıyoruz. Camia olarak yönetimimizle, taraftarımızla, futbolcularımızla teknik heyetimizle bu hedef doğrultusunda kenetlendik. Gençlerimizin bize ciddi destekleri var. Ben herkese katkılarından ötürü teşekkür ediyorum."