Ziyarette Edeler grubu tribün reis Ali Erbilir, Kahramanmaraşspor sevdalıları Ali Koca, Halil Geyik, Muzaffer Kaya, Mustafa Karapınar, Onur Yeninar ve Bayram Ali Nedirli yeraldılar.

Edeler grubu tribün reisi Ali Erbilir yaptığı açıklamada, Bizler Edeler grubu olarak Şampiyon olana kızlarımızı ziyaret ederek moral verelim istedik. Kahramanmaraşspor'a ve Belediyespor'a nasıl destek veriyorsak bundan sonra fırsat buldukça Maraşgücü Bayan takımımızın maçlarınada giderek genç kızlarımıza destek verecegiz dedi. Ziyarette bayan Futbol takımına tatlı ikram eden Edeler Grubu Teknik Heyete ve ve futbolculara bundan sonraki maçlarında başarı dilekleri iletti.

Ziyaret sırasında bir konuşma yapan Kahramanmaraşspor sevdalısı Ali Koca; Maraşgücü bayan futbol takımı göstermiş olduğu büyük başarı sonucu Sivas'ta grup şampiyonu olarak bizleri mutlu ettiler.

Kahramanmaraşspor'unşampiyon olmasında nasıl mutlu olduysak, Maraşgücü takımınında şampiyon olması bizleri aynı şekilde mutlu etmiştir diyerek, Bundan sonra oynayacakları maçlar için için Teknik heyet ve Futbol takımı oyuncularına başarılar diledi.