Fenerbahçe takım kaptanı Emre Belözoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yaşanan süreçte her zaman yanlarında olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Yıldız Sarayı'nda Süper Lig'de mücdaele eden takım kaptanları ile yapılan toplantının bitiminde Emre, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Yaşanan olayın ardından Cumhurbaşkanı'nın her zaman yanlarında olduğunu ifade eden tecrübeli oyuncu, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, olayın ardından beni, başkanımızı ve hocamızı aradı. Bu akşamda burada Süper Lig takım kaptanları, Kulüplerbirliği Vakfı Yöneticileri ve Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile görüştük. Bu yaşanan süreçte olaylar görüşülü. Fenerbahçe takımının yaşadığı olaylarla ilgili fikirler beyan edildi Oyuncu grubu olarak olarak arkadaş olduğumuzu konuştuk. Takımlarımızın formaları altında mücade ediyoruz. Maç bittiğinde dostluğumuz var. Bütün taraftarlar bunu bilsin. Cumhurbaşkanı kullandığı ifadelerle bizi destekleyeceğini söyledi. "

İçerde neler konuşulduğunu sorulması üzerine Emre Belözoğlu, "Gerekli açıklamaları kendileri yaparlar. Bize telkinlerde bulundu. Sahanın içinde dikkat etmemiz gerektiğini söyledi. Gelinen süreçte başka aktörler var. Kendisi her zaman sporcuya destek veren birisidir. Bütün oyuncular olarak bunun bilincindeyiz."

Emre Belözğlu, Cumhurbaşakın Recep Tayyip Erdoğan'dan bu görüşmelerin devam etmesi yönünde talebi olduğunu kaydetti.

TAKIMIN MORAL MOTİVASYON DURUMU

Takımın moral ve motivasyonunun sorulması üzerine ise tecrübeli oyuncu, "Takımın moral ve motivasyonu iyi verilen ara iyi geldi. Şu anda yöneticilerin maça çıkıp çıkmama ile ilgili vereceği vereceği bir karar var onu açıklayacaklardır. Onların vereceği karara saygı duyacağız. İnşallan bundan sonra Fenerbahçe adına ve Türk futbolu adına güzel olur. Sıkıntılı süreçten ümit ediyorum iyi şekilede çıkarız."