Türkiye Tekerlekli Basketbol Ligi’nde mücadele eden muş Bedensel Engelliler Derneği Basketbol Takımı’na sponsor olan Fatih Cengiz plaketle ödüllendirildi.

Muş Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Derneği’nin ‘Engelsiz Bilgisayar Eğitim’ projesini ziyaret eden Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fatih Cengiz, engellilerin jesti ile karşılaştı. Muş Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Bedri Korkmaz, her zaman engellilerin aynında olan ve onlara destek veren muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fatih Cengiz’in göstermiş olduğu fedakarlık ve sorumluluğun herkes tarafından örnek alınması gerektiğini ifade etti.

Belediye Başkanı Feyat Asya ve Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Ali Kartal’ın da katıldığı programda plaketini alan Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fatih Cengiz, engellilerin topluma kazandırılması için Cengizler Grup olarak basketbol takımına sponsor olduklarını hatırlattı.

"MUŞ’UN ADINI DUYURAN BİRÇOK BRANŞA DESTEK VERDİK"

Muş’ta sportif faaliyetlerin desteklenmesi gerektiğini belirten Cengiz, Muş’un adını en iyi şekilde duyuran birçok spor branşına destek verdiğini ve herkesin de destek vermesi gerektiğini kaydetti. Muş Bedensel Engelliler Derneği’nin önemli projeler gerçekleştirdiğini ve bu projeler sayesinde engelli vatandaşları topluma kazandırma, meslek sahibi yapma ve sportif etkinliklerde faaliyetlerini sürdürme çalışmalarına tanıklık ettiklerini belirten Cengiz, dernek yöneticilerinin açmış olduğu bilgisayar eğitimi projesinin de bunun bir örneği olduğunu söyledi.

Muş Bedensel Engeliler Derneği’nin göstermiş olduğu nazik davranış için de teşekkürlerini ileten Cengiz, "Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da engelli kardeşlerimize destek vermeye, onların yanında yer almaya devam edeceğiz. Hep birlikte el ele vererek engelleri aşacağımıza inanıyorum." diye konuştu.