Süper Lig Hasan Doğan Sezonu 7. haftasında Galatasaray ile karşılaşacak Medipol Başakşehir'de genç futbolcularından Enver Cenk Şahin ve Brezilyalı Mossoro, açıklamalarda bulundu. Enver Cenk Şahin ve Mossoro, Galatasaray karşısında son haftalardaki çıkışlarını sürdürmek istediklerini söylediler.

Fatih Terim Stadı'nda Galatasaray maçı hazırlıkları öncesinde konuşan Enver Cenk Şahin, "Güzel bir maç olacağını düşünüyorum. Sonuçta son şampiyon Galatasaray'a karşı oynayacağız. Biz de iki haftadır güzel bir seri yakaladık. Üç haftadır da hocamızını istediği futbolu daha iyi sahaya yansıtıyoruz. Bu hafta da aynı şekilde oynarsak puan ya da puanlar alacağımızı düşünüyorum." şeklinde konuştu.

Geçen sene ortaya koydukları performansla bu yıl ligde geride kalan haftaları kıyaslaması istenen genç futbolcu, "Geçen seneye bakıldığında kaybedilmiş bir şey yok. Son haftalardaki iyi oyun ve skorlarla özgüven aşılaması oldu. İnşallah bu hafta da bunu devam ettirmek istiyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Brezilyalı futbolcu Mossoro ise yaptığı açıklamada "Bu maçın çok zor bir maç olacağını biliyoruz. Hazırlıklar çok iyi gidiyor. Baktığınız zaman son haftalarda yükselen bir grafiğimiz var. Son iki maçımızı kazanmayı bildik. Galatasaray da ligde iyi sonuçlar alıyor. Galatasaray'a saygı duyuyoruz. Ama bizim amacımız bu maçtan da galibiyetle ayrılmak." diye konuştu.