Brezilya'nın Globo Esporte gazetesinin verdiği habere göre Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızı Felipe Melo, yakın bir arkadaşıyla WhatsApp üzerinden yazışırken basına takıldı. Yazışmalarda Felipe Melo hakkında önemli detaylar ele geçirilirken, yıldız oyuncunun Brezilya ekibi Cruzeiro'dan teklif aldığını doğruladığı da öğrenildi. İşte Felipe Melo'nun arkadaşıyla yaptığı transfer görüşmesinin detayları...

“Sana söyleyeyim, seninle konuşuyorum çünkü benim arkadaşımsın.  Fikir vermesi açısında söylüyorum; Cruzeiro’dan senelik 2.3-2.7 milyon Euro arası bir teklif aldım, hem de 3 senelik. Galatasaray’da yaklaşık 6.8 milyon Euro kazanıyorum ve bir sene daha sözleşmem var. Bunu abartı olsun diye söylemiyorum, sadece durumu anlaman için. Flamengo bir süre önce yıllık 2 milyon Euro teklif etti. Ama ben 3.4 milyon Eurodan aşağı bir ücret kazanmak istemiyorum. Ama eğer Cruzeiro bana 2.7 milyon Euro öneriyorsa Flamengo da 2.3, belki 2.5 milyon Euro önerebilir. Senle konuşuyorum çünkü seni uzun zamandır tanıyorum. Fikir alışverişinde bulunuyoruz. Eğer başka bir kulübe imza atarsam Flamengo taraftarının bana tepki göstermesini istemiyorum" mesajını arkadaşına gönderen Galatasaraylı yıldız Felipe Melo, Flamengo'ya transfer şartını da yeni transfer Paulo Guerrero kadar kazanmak olarak şart koşuyor.

İşte Felipe Melo'nun Flamengo konusunda yazdıkları; “Galatasaray’dan ayrılıp, Guerrero’nun kazandığı ücrete Flamengo’ya imza atarım. Ama Cruzeiro bana neredeyse 3 milyon Euro öneriyor. Şu ana kadar Avrupa’da çok para kazandım. Benim için her şey para değil. Artık her şeyi oluruna bıraktım, her şey Tanrı’ya bağlı. İlk teklif getirine, sorgulamadan imza atacağım.”

Yıldız oyuncunun menajeri Jose Rodriguez de İtalyan basınına yaptığı açıklamalarda Brezilya ekibi Cruzeiro'dan teklif aldıklarını doğrulamıştı. (Akşam)