Stat: Şükrü Saracoğlu
Hakemler: Bülent Yıldırım, Koray Gençerler, Hakan Ceylan
Fenerbahçe: Volkan Demirel, Şener Özbayraklı, Simon Kjaer, Abdoulaye Ba (Dk. 46 Kadlec), Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Josef de Souza (Dk. 76 Alper Potuk), Diego Ribas, Luis Nani, Robin van Persie, Fernandao (Dk. 63 Volkan Şen)
Antalyaspor: Fornezzi, Josip Kvesic, Zeki Yıldırım, Kadır Bekmezci, Emrah Başsan, Dejan Lazerevic (Dk. 63 Serdar Özkan), Celustka, Diego Angelo de Oliveira, Ömer Kandemir (Dk. 84 Lokman Gör), Emre Akbaba (Dk. 39 Gusmao), Samuel Eto'o
Goller: Dk. 43 ve 90+6 Luis Nani (Fenerbahçe), Dk. 70 Guilherme Gusmao (Antalyaspor)
Sarı kartlar: Dk. 28 Hasan Ali, Dk. 67 Luis Nani (Fenerbahçe)

Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 3. hafta maçında karşı karşıya gelen Fenerbahçe ile Antalayspor maçında kazanan uzatmadaki golle ev sahibi Fenerbahçe oldu: 2-1.

Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde oynanan ve hakem Bülent Yıldırım'ın düdük çaldığı maçta Fenerbahçe, 43. dakikada Luis Nani'nin golüyle öne geçti. Konuk Antalyaspor'a beraberliği getiren golü ise 70. dakikada Guilherme Gusmao kaydetti. Maç böyle bitecek derken uzatmaların uzatmasında 90+6. dakikada Luis Nani frikikten attığı golle skoru 2-1'e getirdi ve gol averajıyla Fenerbahçe liderlik koltuğuna oturdu.

Bu sonuçla Fenerbahçe puanını 7'ye çıkarırken averajla da liderlik kolytuğuna oturdu. Konuk Antalyaspor ise 6 puanda kaldı.

60. dakikada Robin van Persie'nin cezasahası dışından sert şutu az farkla yandan auta gitti.

70. dakikada konuk ekip beraberliği yakaladı. Bu dakikada Kadlec'in büyük hatasında topu kapan Guilherme Gusmao, cezasahası dışından sert bir vuruşla kaleci Volkan'ın yanından topu filelere gönderdi: 1-1.

74. dakikada Fenerbahçe etkili geldi. Bu dakikada Volkan Şen'in cezasahası içine gönderdiği topta kaleci Fornezzi, Josef de Souza'dan topu çeldi. Sonrasında boşta kalan topta Josef de Souza, kaleciye faul yaptı.

85. dakikada Alper Potuk'un ortasında Diego Ribas, kafayı vurdu. Kaleci Fornezzi güçlükle topu çeldi. Sonrasında araya giren savunma topu kornerle uzaklaştırdı.

89. dakikada gelişen Antalyaspor atağında Zeki Yıldırım'ın cezasahası dışından sert şutu kaleci Volkan Demirel'in ellerinde kaldı.

90+6. dakikada Fenerbahçe öne geçti. Bu dakikada kazanılan serbest atışta Nani, düzgün bir vuruşla kaleci Fornezzi'yi ikinci kez mağlup etti: 2-1.

Bu golden sonra santra yapılmadı ve mücadele Fenerbahçe'nin 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.