Stat: Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu
Hakemler: Serkan Çınar, Süleyman Özay, Erdem Bayık
Fenerbahçe: Mert Günok (Dk. 83 Erten Ersu), Mehmet Topuz, Serdar Kesimal, Bekir, Kadlec, Mehmet Topal (Dk. 46 Selçuk Şahin), Ramazan Civelek, Uygar Mert, Emenike (Dk. 67 Savaş Polat), Moussa Sow, Pierre Webo
Bayburt Grup Özel İdare: Ali Karadeniz, Elçin Ilgaz, Süleyman Altuntaş, Çoşkun Kılıç, Yunus Emre Eserdi, Ahmet Kaan Ergün, Gökhan Özkan, Hüseyin Emre Durmuş (Dk. 70 Tevfik Şanver), Orçun Selduman (Dk. 85 Hakkı Helvacı), Tahir Türker, İbrahim Kongur (Dk. 65 Anıl Gir)
Goller: Dk. 18, 64 ve 74 Pierre Webo, Dk. 21 Ramazan Civelek, Dk. 33 Mehmet Topal (Fenerbahçe)
Sarı kartlar: Dk. 40 Moussa Sow (Fenerbahçe), Dk. 40 Süleyman Altuntaş, Dk. 79 Anıl Gür (Bayburt Grup Özel İdare)

Türkiye Kupası E Grubu'nda Fenerbahçe, konuk ettiği Bayburt Özel İdare Gençlik ve Spor'u 5-0 mağlup ederek gruptan çıkan taraf oldu.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan ve hakem Serkan Çınar'ın düdük çaldığı maçta Fenerbahçe'nin gollerini 18, 64 ve 74. dakikada Pierre Webo, 21. dakikada Ramazan Civelek ve 33. dakikada Mehmet Topal attı.

Bu sonuçla Fenerbahçe puanını 11 yaparak liderlik koltuğuna otururken, Bayburt Özel İdare Gençlik ve Spor ise 7 puanla 3. sırada kaldı.

48. dakikada Fenerbahçe'den Moussa Sow'un cezasahası dışından sert şutu kalecinin ellerinde kaldı.

55. dakikada Fenerbahçe etkili geldi. Bu dakikada Moussa Sow'un pasında topla buluşan Emenike'nin yakın mesafeden vuruşu üstten auta gitti.

64. dakikada Fenerbahçe'nin dördüncü golü geldi. Bu dakikada Kadlec'in soldan ortasında ön direğe koşan Pierre Webo, meşin yuvarlağı kalecinin sağından filelere gönderdi: 4-0.

75. dakikada Fenerbahçe farkı beşe çıkardı. Bu dakikada sol kanattan Moussa Sow'un pasında topla buluşan Pierre Webo, net bir vuruşla takımın 5. kendisinin ise üçüncü golünü kaydetti: 5-0.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele Fenerbahçe'nin 5-0 üstünlüğü ile tamamlandı.