Brezilya Ligi ekiplerinden Sao Paulo, Fenerbahçe yönetimi ile Josef de Souza'nın transferi konusunda görüşmelerde bulunulduğunu ve Sarı-lacivertli ekibin yıldız oyuncu için 8 milyon Avro'luk bir teklif sunduğunu açıkladı.

2010-2012 yılları arasında Fenerbahçe teknik direktörü Vitor Pereira ile Porto'da birlikte görev yapan yıldız oyuncunun orta sahada görev yaptığı açıklandı.

Atletico Paranaense maçında kadroya alınmayan Josef de Souza'nın Fenerbahçe ile sözleşme imzalamasına kesin gözüyle bakılıyor.

JOSEF DE SOUZA KİMDİR?

26 yaşında ve 1.88 boyundaki Souza, Vasco altyapısından çıktıktan sonra 2010 yılında 3 milyon euro karşılığında Porto'ya transfer oldu. Porto'da Vitor Pereira ile 2 yıl geçirdi. Porto, Souza'yı Şubat 2012'de Gremio'ya kiraladı. Daha sonra Gremio ve Sao Paulo formaları giyen Souza, 11 Ekim 2014'te ilk kez Brezilya Milli Takımı'na seçildi. Arjantin maçında yedek bekleyen Souza, Japonya maçında 18 dakika forma giydi. Souza, Fransa ile oynanan maçta 4, Şili ile oynanan maçta 60 dakika forma giydi.