GAZİANTEP (AA) - KEREM KOCALAR - Bu sezon iç sahada büyük takımlara karşı kazanamayan Gaziantepspor, Fenerbahçe'yi yenerek şansızlığını kırmak istiyor. 

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Fenerbahçe'yi konuk etmeye hazırlanan Gaziantepsporlu futbolcular, galibiyete odaklandı.

Takım kaptanı Elyasa Süme, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımda birçok şeyin iyi gittiğini söyledi.

Geçen hafta Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor karşısında önemli bir 3 puan aldıklarını belirten Süme, bunun da kendilerine moral verdiğini ifade etti.

Medicana Sivasspor maçının dışında son haftalarda güzel bir çıkış yakaladıklarını ifade eden Süme, "Bu hafta Fenerbahçe ile zorlu bir maça çıkacağız ama şu an moral ve birçok konuda iyiyiz" dedi.

Takım olarak formda olduklarını dile getiren Süme, şöyle konuştu:

"Devre arasında aramıza yeni katılan arkadaşlar oldu. Kayseri deplasmanında forma giyip, takıma ne kadar katkı sağlayacaklarını gösterdiler. Fenerbahçe maçına 3 puan hedefiyle çıkacağız. Galip geleceğimize ve Fenerbahçe'yi Gaziantep'ten eli boş göndereceğimize inanıyorum. Zaten Okan hocamız hepimizi gole yönelik çok iyi bir çalışmadan geçiriyor. Çalışmalarımızı sahaya da yansıtırsak gollü bir maç olacaktır. Kendimize güveniyoruz."

- Moraller yerinde

Orta saha oyuncusu Erdem Şen de verimli bir hazırlık süreci geçirdiklerini ifade etti.

Fenerbahçe maçına çok iyi konsantre olduklarına işaret eden Şen, "Hocamız sürekli olarak rakibimize ilişkin taktikler veriyor. Kayseri deplasmanında alınan galibiyet Fenerbahçe maçı öncesinde bize ayrıca moral verdi. İyi çalışıp, iyi mücadele etmek istiyoruz" dedi.

Şen, her maça olduğu gibi Fenerbahçe karşılaşmasına da mutlak galibiyet parolasıyla hazırlandıklarını dile getirdi.

Büyük takımlara karşı çok fazla istedikleri sonuçları alamadıklarını hatırlatan Şen "İç sahada bu sezon büyük takımlara karşısında kazanamadık. İnşallah Fenerbahçe maçında galip gelip, bu şanssızlığı da kırarız" diye konuştu.