Süper Lig'in 27. haftasında Fenerbahçe, sahasında Bursaspor'u mağlup ederek ligin yeni lideri olmak istiyor. Dün akşam Galatasaray'ın Trabzonspor'a deplasmanda 2-1 yenilmesinin ardından Sarı-lacivertli takım, Bursaspor'u mağlup ederse 59 puanla zirveye çıkacak.
İki hafta önce Çaykur Rizespor ile oynanan lig maçı sonrasında yaşanan silahlı saldırı nedeniyle liglerin bir hafta kaydırılmasının ardından Fenerbahçe, sahasında Bursaspor önünde üç puan arayor. Zorlu randevu öncesinde ev sahibi ekipte hafta içinde parasını alamadığı için TFF'ye başvuran Diego Ribas ile sakatlığı bulunan Meireles takımdaki yerlerini alamıyor. Karşılaşma öncesinde takımla birlikte ısınmalara çıkan fakat sakatlığı nükseden Kuyt'un yerine ise Teknik Direktör İsmail Kartal, Kadıköy'deki maçlarda taraftarlarla sıkıntılar yaşayan Emenike'yi ilk onbirde görev verdi.

BURSASPOR, UEFA AVRUPA LİGİ HEDEFİ İÇİN SAHADA
Bu sezon teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde oldukça başarılı bir sezon geçiren Bursaspor, UEFA Avrupa Ligi'ne katılabilmek için Kadıköy'den mutlak galibiyetle ayrılmak istiyor. Konuk ekipte sakatlığı bulunan Civelli bu maçın kadrosunda yer almıyor.

TAKIM KADROLARI

Stat: Şükrü Saracoğlu
Hakemler: Hüseyin Göçek, Erdem Bayık, Hakan Ceylan
Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Bruno Alves, Caner Erkin, Emre Belözoğlu, Mehmet Topal, Alper Potuk, Emenike, Sow, Webo
Bursaspor: Bursaspor: Harun Tekin, Serdar Aziz, Şamil Çinaz, Şener Özbayraktar, Aziz Eraltay, Ozan Tufan, Belluschi, Josue, Volkan Şen, Emre Taşdemir, Fernandao