Fenerbahçe Ülker’in Euroleague çeyrek finalinde Maccabi Electra ile kendi evinde yapacağı iki maçın biletleri satışa çıkıyor.

Euroleague'de 14. haftada Anadolu Efes'i 83-72 yenen Fenerbahçe Ülker, Rus temsilcisi CSKA Moskova'nın deplasmanda İtalyan takımı EA7 Emporio Armani'yi 88-79 mağlup etmesiyle grubunu 2. sırada tamamladı. Sarı lacivertli ekip çeyrek finalde, Alman ekibi Alba Berlin'i 73 - 64'le geçerek E Grubu'nu 3. bitiren İsrail temsilcisi Maccabi Electra ile eşleşti.

BİLETLER SATIŞA ÇIKIYOR

Bu arada kulüpten yapılan açıklamada Euroleague’de 14 Nisan Salı ve 16 Nisan Perşembe günleri Fenerbahçe Ülker Sports Arena’da oynanacak çeyrek final ilk iki karşılaşmasının biletlerinin satışına 11 Nisan Cumartesi günü başlanacağı duyuruldu.

Açıklamada ayrıca bu iki karşılaşmanın bilet satışının da her iki karşılaşma için de ayrı ayrı yapılacağı ve iki maçı içeren bir paket satışı olmayacağı bilgisine yer verildi.

Biletlere ilişkin detaylı satış planı ve fiyat bilgileri ise şu şekilde:

Satış planı:
11 Nisan Cumartesi – Kongre üyeleri (Limit 5 bilet), Platinum Taraftar Kart (Limit 5 bilet), Gold Taraftar Kart (Limit 3 bilet), Klasik Taraftar Kart (Limit 2 bilet), Fenercell kullanıcıları (Limit 2 bilet)

12 Nisan Pazar – Kongre üyeleri (Limit 5 bilet), Platinum Taraftar Kart (Limit 5 bilet), Gold Taraftar Kart (Limit 3 bilet), Klasik Taraftar Kart (Limit 2 bilet), Fenercell kullanıcıları (Limit 2 bilet)

13 Nisan Pazartesi – Genel satış

Bilet fiyatları (Biletix hizmet bedeli dahil):
Saha içi C-E sıraları 792 TL yemek dahil
Saha içi B sırası 550 TL yemek dahil
345 (Açık Loca): 231 TL yemek dahil
Loca: 275 TL
Kat 1 – 154 TL
Kat 2 – 88 TL
Kat 3 – 66 TL (Tamamı kombine olarak satıldığından tükenmiştir)
Kat 4 – 35 TL
Kat 5 – 30 TL.