2016-2017 sezonuna kötü başlangıç yapan, teknik direktör değişikliğine giderek takımı Dick Advocaat'a teslim eden ve Süper Lig’de oynadığı son maçlarda başarılı sonuçlar alan Fenerbahçe'de sakatlık şoku yaşanıyor.

Sarı-Lacivertli takımın Hollandalı kanat oyuncusu Jeremain Lens Hollanda Milli Takımında sakatlanarak milli kadrodan çıkarıldığı açıklandı.
Bu sezon Fenerbahçe'de gösterdiği başarılı performansla yeniden milli takıma davet alan Lens, Hollanda’nın Belçika ile oynadığı hazırlık maçında sakatlanarak yerini Depay'a bırakmıştı.

Hollanda Milli Takım teknik direktörü Blind, Lens'in 13 Kasım Pazar günü oynanacak Lüksemburg maçında forma giyemeyeceğini ve bu yüzden kadrodan çıkarıldığını belirtti. Fenerbahçe ise yıldız oyuncusu Lens’in sakatlığını yakından takip ediyor.

Lens, Galatasaray derbisine yetişecek mi?

Hollandalı kanat oyuncusunun Galatasaray derbisinde forma giyip giyemeyeceği yapılacak kontrollerden sonra belli olacak.
Lens'ten gelen bu olumsuz haberle sarsılan Fenerbahçe'de Galatasaray derbisi öncesinde cezalı orta sha oyuncusu Mehmet Topal'ın yokluğu da teknik patron Advocaat'ı düşündürüyor.