Galatasaray Futbol Takımı, Süper Lig'in 26. haftasında Kardemir Karabükspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla devam etti. Antrenmanı Avustralya'dan Amity College öğrencileri de ziyaret etti.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde yapılan ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda daha sonra gruplar hâlinde pas ve pres çalışması gerçekleştirildi. Antrenmanın ana bölümünde çift kale maç yapıldı. Son bölümdeki duran top ve yan top çalışmasının ardından antrenman tamamlandı.

Antrenmanda milli takımlarında bulunan oyuncular ile bel fıtığı ameliyatı olan Felipe Melo katılmazken, Sabri Sarıoğlu, takımdan ayrı kondisyonerler ve fizyoterapistler eşliğinde özel bir çalışma yaptı.

Antrenmanı Avustralya'dan Amity College öğrencileri de ziyaret etti. Okulun U14 Futbol Takımı antrenörleri, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'na bir forma ve öğrenciler tarafından imzalanan bir futbol topu sundu.

Galatasaray Futbol Takımı, Kardemir Karabükspor karşılaşmasının hazırlıklarını yarın saat 14.00'te Yunanistan Süper Lig ekiplerinden, Gümülcine şehrinin 1963 yılında kurulmuş, 2011-12 sezonunda Yunanistan Süper Ligi'ne yükselmiş Panthrakikos ile Florya Metin Oktay Tesisleri'nde oynayacağı dostluk maçıyla sürdürecek.