Galatasaray Bursaspor maçı şifresiz kanalar listesi var mı?   Galatasaray Bursaspor maçı radyo dinle.   Galatasaray Bursaspor maçı skor , kaç kaç  Galatasaray Bursaspor maçı ne zaman oynanacak. Galatasaray Bursaspor maçı saat kaçta, hang, kanalda. Maç bitiminde özet goller sitemizde olacak.Galatasaray Bursaspor Süper Kupa maçı ne zaman ve saat kaçta oynanacak? Galatasaray ile Bursaspor Süper Kupa'da karşı karşıya gelecek. Bu maçı bekleyen taraftar ise Galatasaray Bursaspor Süper Kupa maçının ne zaman ve saat kaçta oynanacağını merak ediyor. İşte Galatasaray Bursaspor Süper Kupa maçının tarihi...Galatasaray Bursaspor maçı ile Süper Kupa mücadelesi oynanacak. Taraftarların heyecanla beklediği Galatasaray Bursaspor Süper Kupa karşılaşması Ankarada'da oynancak. Peki Galatasaray Bursaspor Süper Kupa maçı ne zaman saat kaçta hangi kanaldan canlı olarak yayınlanacak?

Galatasaray ile Bursaspor karşı karşıya geliyor. Geçen sezonun şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası finalisti Bursaspor Süper Kupa'da karşı karşıya gelecek. Hazırlıklarını tamamlayan takımlar artık maç saatini bekliyorlar. Peki Galatasaray ile Bursaspor ne zaman ve saat kaçta karşı karşıya gelecekler?
Geçtiğimiz sezon hem ligi hem de Türkiye Kupası'nı kazanan Galatasaray ile Türkiye Kupası'nın finalisti Bursaspor, 9. Süper Kupa'nın sahibi olabilmek için yarın kozlarını paylaşacak.2014-2015 sezonunu çifte kupayla kapatan Galatasaray, Türkiye Kupası finalinde karşılaştığı rakibi Bursaspor ile bu kez Süper Kupa mücadelesinde karşı karşıya gelecek. Yarın Ankara Osmanlı Stadı'nda oynanacak olan final karşılaşması saat 20.45'te başlayacak. Cüneyt Çakır'ın yöneteceği karşılaşmada Bahattin Duran ve Tarık Ongun yardımcı hakem olarak görev alacak. Müsabakanın dördüncü hakemi Mustafa Emre Eyisoy, ilave yardımcı hakemleri ise Hüseyin Göçek ve Barış Şimşek olacak.

GALATASARAY 4. KUPAYI İSTİYOR
Süper Kupa'yı müzesine 3 kez götüren Galatasaray, 4. kupayı da almak istiyor. İlki 2005-2006 sezonunda düzenlenen Süper Kupa'yı Beşiktaş'a 1-0 yenilerek kaybeden sarı-kırmızılı takım, 2008'de Kayserispor'u, 2012 ve 2013'te ise Fenerbahçe'yi yenerek üç kez zafer yaşadı. Geçtiğimiz sezon çıktığı beşinci finalinde Fenerbahçe'ye kaybeden Galatasaray, altıncı kez oynayacağı finalde Bursaspor'u mağlup ederek ülkenin en fazla Süper Kupa kazanan takımı olmayı amaçlıyor.

TOMAS NECİD YOK

Bursaspor’un yeni golcüsü Çek Tomas Necid, Almanya kampında geçirdiği sakatlık nedeniyle Süper Kupa karşılaşmasında forma giyemeyecek.

HAKEM CÜNEYT ÇAKIR

Galatasaray ile Bursaspor arasında Osmanlı Stadı’nda (Yenikent Asaş) saat 20.45’de başlayacak olan karşılaşmayı FIFA kokartlı hakemlerden Cüneyt Çakır yönetecek.Bu zorlu mücadeleyi ATV naklen yayınlayacak. Çakır’ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi Mustafa Emre Eyisoy, ilave yardıcımcı hakemleri ise Hüseyin Göçek ile Barış Şimşek olacak. Maçın hakemi Cüneyt Çakır Galatasaray’ın 32, Bursaspor’un ise 31 maçında görev yaptı. Bu mücadelelerde Cim Bom 28, Timsah ise 16 galibiyet aldı.

Spor Toto Süper Lig ve Türkiye Kupası'nın son şampiyonu Galatasaray, Türkiye Kupası finalisti Bursaspor ile Süper Kupa için savaşacak. Lige kupa ile başlayarak ekstra motive kazanmak isteyen iki takım da Süper Kupa için tüm kozlarını oynayacak. Peki Galatasaray-Bursaspor Süper Kupa maçı ne zaman? Galatasaray Bursaspor Süper Kupa maçı hangi kanalda? İşte bu soruların cevapları haberimizde.

Spor Toto Süper Lig'de 2014-2015 sezonunun şampiyonu ve Türkiye Kupası'nın sahibi Galatasaray, Süper Kupa maçında kupa finalisti Bursaspor ile karşılaşacak... 8 Ağustos Cumartesi günü saat 20:45'te Ankara Osmanlı Stadı'nda oynanacak karşılaşma Atv canlı olarak yayınlanacak...
TFF Süper Kupa maçında sezonu Süper Lig ve Türkiye Kupası’nı kazanarak iki kupayla kapatan Galatasaray, kupa finalisti Bursaspor ile karşılaşacak.
8 Ağustos Cumartesi günü saat 20:45’te başlayacak TFF Süper Kupa maçını FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Çakır’ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Cüneyt Çakır, bu karşılaşma ile birlikte hakemlik kariyerinde ilk kez Galatasaray-Bursaspor maçı yönetecek.
Galatasaray ile Bursaspor arasında oynanan son 10 maçta sarı kırmızılı takım rakibine sadece 1 kez mağlup oldu ve 5 galibiyet ile 4 beraberlik elde etti. Son şampiyon Galatasaray, son 5 maçta Bursaspor kalesine 14 gol gönderirken, kalesinde 8 gol gördü.

İLK KEZ ANKARA'DA OYNANACAK
TFF Süper Kupa adıyla 9 kez düzenlenen organizasyon, ilk kez Ankara'da gerçekleştirilecek.
Daha önce 3 defa Almanya'da yapılan TFF Süper Kupa maçı, İstanbul'da iki, Erzurum, Kayseri ve Manisa'da birer kez oynandı. Süper Kupa'ya başkent Ankara ve Osmanlı Stadı ilk kez ev sahipliği yapacak.
Daha önce Cumhurbaşkanlığı Kupası adıyla düzenlenen organizasyonun tüm maçları Ankara'da oynanmış, 31 maçta 19 Mayıs Stadı, bir maçta da Cebeci İnönü Stadı ev sahipliğini üstlenmişti.
SÜPER KUPA'DA İLK KEZ KARŞILAŞACAKLAR
Galatasaray ile Bursaspor, TFF Süper Kupa'da ilk kez karşı karşıya gelecek.
Organizasyonun Cumhurbaşkanlığı Kupası adıyla düzenlendiği yıllardan bu yana 21 kez final oynayan Galatasaray, 13 defa mutlu sona ulaştı. Tarihinde 2 kez kupa için mücadele eden Bursaspor ise 2009-2010 sezonunda Trabzonspor'a, 1985-1986 sezonunda ise Beşiktaş'a yenilmekten kurtulamadı.