Yeni sezon hazırlıkları kapsamında İtalya Serie A'nın dev takımlarından Sarı-kırmızılı takım eski teknik direktörü Roberto Mancini'nin çalıştırdığı Inter ile karşı karşıya geldi. Galatasaray - Inter maçının özet görüntüleri, Galatasaray - İnter maçının golleri bu haberimizde. Galatasaray - Inter maçı hakkında tüm detaylar, goller, önemli anlar ve goller bu haberimizde sizleri bekliyor...

Galatasaray, TT Arena'da ağırladığı Inter'i 54. dakikada Lukas Podolski'nin asistinde Wesley Sneijder'in golüyle 1-0 mağlup etti.

Stat: TT Arena

Galatasaray ilk 11 (XI):
Muslera, Sabri, Chedjou, Hakan, Telles, Selçuk, Bilal Kısa, Yasin Öztekin, Sneijder, Podolski, Burak Yılmaz

Yedekler:
Eray, Tarık, Carole, Olcan, Emre, Sinan, Jem Karacan, Yekta, Dzemaili, Jose Rodriguez,Umut, Sercan, Koray.

FC Inter ilk 11 (XI):
Handanovic, Juan, Kondogbia, Palacio, Icardi, Kovacic, Guarin, Davide, Miranda, Jeison, Hernanes.

Goller:
54' Wesley Sneijder

Geçen sezonu Inter'de kiralık olarak geçiren yeni transfer Lukas Podolski, eski takımına karşı maça ilk 11'de başladı. Galatasaray eski teknik direktörü Roberto Mancini, bu kez rakip olarak Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom arena çimlerindeydi.



Galatasaray hazırlık maçında Türk Telekom Arena'da ağırladığı Inter'i 54. dakikada Wesley Sneijder'in kaydettiği gol ile 1-0 mağlup etmeyi başardı.


Galatasaray 1-0 Inter / Maç Özeti

Maça hızlı başyalan Galatasaray, 7. dakikada Lukas Podolski ile gole çok yaklaştı. Alman oyuncunun kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda kaleci son bir hamle ile topu kornere gönderdi.

Karşılaşmanın 30. dakikasında Yasin Öztekin kafasından sakatlık yaşadı ancak oyuna devam etti. İlk yarı golsüz eşitlik ile sonuçlanırken ikinci yarının hemen başında Wesley Sneijder sahne aldı ve skordaki dengeyi bozdu. Hollandalı yıldız Lukas Podolski'nin asistinde sol ayağıya yerden düzgün bir vuruş yaptı ve skoru 1-0'a taşıdı.


Karşılıklı ataklar ile geçen kalan dakikalarda gol sesi çıkmayınca, Galatasaray sezonunun ilk Arena karşılaşmasından galibiyetle ayrıldı.


Karşılaşmanın öncesinde eski teknik direktörümüz Roberto Mancini'ye teşekkür plaketi verildi.