İngiliz basınında yer alan iddialara göre Galatasaray, İngiltere Premier League ekiplerinden Arsenal forması giyen 31 yaşındaki Fransız defansif orta saha oyuncusu Mathieu Flamini'nin transferini bitirdi. Galatasaray ile her konuda anlaştığı iddia edilen Arsenal'in Fransız yıldızı Mathieu Flamini hakkındaki tüm bilgiler bu haberimizde sizleri bekliyor. Peki Galatasaray'ın yeni transferi Mathieu Flamini kimdir?

Takım arkadaşı Francis Coquelin'e formayı kaptıran ve Arsenal'in Fransız teknik direktörü Arsene Wenger'in orta sahaya başka oyuncular düşünmesi nedeniyle gözden çıkartılan 31 yaşındaki Mathieu Flamini'nin Galatasaray ile her konuda anlaşmaya vardığı iddiası İngiliz basını tarafından ortaya atıldı.

Galatasaray'ın Flamini için 4 milyon Pound'luk bir teklif yaptığı öğrenilirken Arsenal'in de bu teklifi kabul ettiği iddia ediliyor.

Mathieu Flamini transferi için Galatasaray'ın geçen sezon Arsenal forması giyen Alman yıldızı Lukas Podolski'nin de devrede olduğu öğrenildi.

MATHIEU FLAMİNİ KİMDİR?

Mathieu Flamini (d. 7 Mart 1984, Marsilya), Fransız futbolcu.

Kariyerine Arsenal FC'de devam eden orta saha oyuncusu, futbola doğduğu şehir olan Marsilya'da başlamıştır. Olympique de Marseille'nın B takımında göze giren Flamini kısa sürede A takıma kadar yükselmiştir.

2004 yılında vatandaşı teknik direktör Arsene Wenger'in gözüne girmiştir. O tarihten bu yana Arsenal'de 100'ün üstünde maça çıkmıştır.

İlk kez 2007 yılında çağrıldığı Fransa Millî Futbol Takımı'nın formasını 2 kez giymiştir. 2008 yılında Arsenal'den bedelsiz olarak AC Milan kulübüne transfer olmuştur.



Doğum tarihi: 7 Mar 1984
Doğduğu il: Marseille  Fransa
Yaş: 31
Boyu: 1,77 m
Uyruğu: Fransa  Fransa
Mevki: Orta saha - Önlibero
Ayak: Sağ ayak
Güncel kulüp: Arsenal