Gaziantepspor, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda oynayacağı Torku Konyaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Mutlu Topçu nezaretinde Celal Doğan Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleriyle başladı. İdman daha sonra basına kapalı devam etti.

Antrenman öncesi gazetecilerin sorularını cevaplayan Topçu, A Milli Futbol Takımı'nın İzlanda galibiyeti ve 2016 Avrupa Şampiyonası'na direkt katılmasının gurur verici olduğunu söyledi.

Kendilerine bu gururu yaşatan Fatih Terim ve futbolcularına teşekkür eden Topçu, "Millet olarak sıkıntılı bir dönemde bir nebze olsun yüzümüzü güldürdüler. Bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum" dedi.

Milli maçlar sebebiyle lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirdiklerini dile getiren Topçu, şunları kaydetti:

"Bu hafta deplasmanda Torku Konyaspor ile karşılaşacağız. Çok formda bir ekibe karşı oynayacağız. Son oynadıkları 4 maçta 10 puan çıkardılar. Biz ise 7 puan aldık. İyi bir takım, iyi hocaları ve oyuncuları var. Dolayısıyla zor bir maç olacak. Biz her zamanki gibi puan veya puanlarla döneceğimize inanıyoruz. Çalışmalarımız da bu doğrultuda."

Futbolculardan Chibuike de Konya deplasmanından puan veya puanlarla dönmek istediklerini belirtti.