Süper Lig Süleyman Seba Sezonu 29. hafta maçında karşı karşıya gelen Gaziantepspor ile Gençlerbirliği maçında takımların ilk 11'ler belli oldu.

Gaziantepspor'da sakatlıkları bulunan Zydrunas Karcemarskas ve Elyasa Süme bu karşılaşmada forma giyemiyorlar. Konuk Gençlerbirliği'nde ise kırmızı kart cezalısı Doğa Kaya, sarı kart cezalısı Guy Landel ile sakatlıkları bulunan Nizamettin Çalışkan, Gudio Kocer, Ramazan Köse, Özgür İleri ve Hikmet Balioğlu kadroda yer almıyorlar.

İki takım arasında ligin ilk yarısında Ankara'da oynanan karşılaşmayı Gençlerbirliği 2-0 üstünlükle kazanmıştı.

Gaziantepspor ligde topladığı 35 puanla 11. sırada yer alırken, Gençlerbirliği ise topladığı 36 puanla ligin 9. sırasında bulunuyor. Gaziantep Kamil Ocak Stadyumu'nda oynanacak ve hakem Deniz Ateş Bitnel'in düdük çalacağı Süper Lig'in 29. hafta karşılaşmasında Gaziantepspor ile Gençlerbirliği'nin ilk 11'leri şöyle:

Stat: Gaziantep Kamil Ocak
Hakemler: Deniz Ateş Bitnel, Alpaslan Dedeş, İbrahim Bozbey
Gaziantepspor: Eray Birniçan, Gökhan Süzen, Şenol Can, Ognjen Vranjes, Barış Yardımcı, Gbenga Arokoyo, Emre Nefiz, Luis Francisco Grando, Emmanuel John Chibuike, Aboubacar Demba Camara, Muhammet Demir
Gençlerbirliği: Ferhat Kaplan, Nemanja Tomic, Jean Jacques Gosso, Uğur Çiftçi, Radosav Petrovic, Ahmet Oğuz, Sedat Bayrak, Ahmet Yılmaz Çalık, Mostapha El Kabir, Sorin Bogdan Stancu, Mervan Çelik