Gaziantepspor, Spor Toto Süper Ligi 27. haftasında evinde ağırlayacağı Torku Konyaspor maçı hazırlarını sürdürüyor.

    Lige verilen bir haftalık aranın ardından hazırlıklarını sürdüren Gaziantepspor, bu hafta evinde karşılaşacağı Torku Konyaspor maçı hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Okan Buruk’un yurt dışında eğitimde olması nedeniyle takımı Yardımcı Antrenör İrfan Saraloğlu çalıştırdı. Lige verilen arayı iyi değerlendirdiklerini belirten İrfan Saraloğlu, “Rakibin analizlerini yapıyoruz. En iyi şekilde maça hazırlanacağız. Geride 8 maçımız var, hepsine talibiz. Her maçtan 3 puan beklentimiz var. Taraftar desteğine çok ihtiyacımız var.” dedi. Karcemarskas’ın son maçta sakatlandığını belirten Saraloğlu, tecrübeli kalecinin 4 hafta sahalardan uzak kalacağını açıkladı.

İki günlük iznin ardından çalışmalara başladıklarını vurgulayan futbolcu Şenol Can ise Torku Konyaspor maçında 3 puan almak istediklerini söyledi. Fenerbahçe kafilesine yapılan saldırı nedeniyle futbolcu olarak kendilerinin de etkilendiğini hatırlatan tecrübeli oyuncu, “Şoförün başarısı ile büyük bir facia önlendi. İnşallah bu tür olaylar yaşanmaz.” diye konuştu.

    Futbolcu Oğuzhan Türk de Torku Konyaspor'u yenerek ligdeki yerlerini daha sağlamlaştırmak istediklerini kaydetti. Gaziantepspor, çalışmalarını akşam yapacağı ikinci antrenmanla sürdürecek.