Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu ilk maçında Yunanistan temsilcisi Atromitos'u 1-0 yenmesinin ardından Yunan teknik direktör Michalis Grigoriou, basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Grigoriou, kendilerine haksızlık yapıldığını söyledi.

"İKİ PENALTIMIZ VERİLMEDİ"

Kendilerine iki penaltı verilmediğini, Van Persie'nin golünün ise faul olduğunu belirten Grigoriou, isim vermeden İtalyan hakeme ateş püskürdü. Grigoriou, şunları söyledi: "Futbolcularıma gösterdikleri çaba için çok tebrik ediyorum. Atromitos, takım olarak bu akşam daha da büyüdü. Fenerbahçe karşısında bu şekilde oynadıktan sonra böylesine kaybetmek haksızlık. Takım olarak büyüdük. İlk dakikadan son dakikaya kadar iyi mücadele ettik. Sizin gördüklerinizi ben de yeniden izledim. Maç esnasında gördüklerimden farklı değildi. Sadece Napoleoni ve Marcelioni'ye verilmeyen penaltılardan bahsetmiyorum. Ayrıca Van Persie'nin golüne verdiğim tepki sonucu oyun dışı kalmam kariyerimde çok az yaşadığım bir şeydi."

"FIRSATLARI DEĞERLENDİREMEDİK"

Oyuncularının ruhlarını ortaya koyarak oynadıklarını vurgulayan Yunan antrenör, "Garip gelse de bugünkü iki takımın durumundan sonra 0-0 ile İstanbul'da ihtimaller çok olacaktı. Tabiki büyük bir rakip ile oynadık. Ancak bunu maç esnasında göremedik. Onun için de oyuncularımı çok tebrk ediyorum. Maç boyunca gönülden oynadılar." ifadelerini kullandı.

"İkinci maça hazırlanacağız. Sorumluluğumuzu yapmaya gideceğiz. En iyisini yapmaya çalışacağız." diyen Grigoriu, "Oyuncularım dünyaca ünlü Fenerbahçe'nin futbolcularına karşı takım olarak çok iyi oynadılar. 90 dakika boyunca defans yapmak için geri çekilmedik. Napoleoni ve Brito ile fırsatlar yakaladık. Kaybetmek hoşumuza gitmese de bu maçtan kazancımız çok oldu." dedi.

"PERSİE GOLDE FAUL YAPTIĞINI KABUL ETTİ"

"Taraftarımıza destekleri için çok teşekkür ediyorum" diyen Michalis Grigoriou, Van Persie'nin golünün faul olduğunu söyledi: "Van Persie, benim oyuncuma faul sonrası golü attığını kabul etti." ifadelerini kullandı.