Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, büyük umutlarla başladıkları sezonda hedeflerinin gerisinde kaldıklarını belirtti. Hacıosmanoğlu, gelecek sezon sahada çok daha güçlü bir Trabzonspor’un var olması adına hem ekonomik hem de sportif hazırlıklarını sürdürdüklerini ifade etti.

Hacıosmanoğlu, Trabzonspor Dergisi’nin bu ayki sayısında kaleme aldığı yazıda, sezona önemli oyuncuları kadrolarına katarak başladıklarını belirterek, “Tabii ki sezonu başlarken hedefimiz bugünkü bulunduğumuz durum değildi. Avrupa Ligi’nde ülkemizi ve camiamızı tatmin edebilecek bir noktaya ulaşmak, Türkiye Kupası’nda da finale adımızı yazdırmak, ligde ise şampiyonluk yarışının içinde olmak en büyük arzumuzdu. Lig yarışında karşılaştığımız engeller malumunuz. Bir yandan her kulvarda var olma adına yarışımızı sürdürmeye çalışırken bir yandan da engellemeye çalışanlarla olan mücadelemizi sürdürmek için yoğun çaba sarfettik. Bu çabadan asla vazgeçmedik ve vazgeçmeyeceğimizi de bilmenizi isterim. Trabzonspor, mücadele takımıdır ve bu mücadelesi ne pahasına olursa olsun sürecektir.” ifadelerini kullandı.

Sportif başarılarda taraftar desteğinin önemine dikkat çeken Hacıosmanoğlu, “Büyük başarılar sizlerin desteğiyle gerçekleşti, bundan sonra da yine sizlerin katkılarıyla aynı başarıların geleceğini biliyoruz. Saha içinde sırtındaki formasının hakkını vermeye çalışan oyuncularımızdan hiçbir zaman kuşku duymadık. Akıtılan her damla alın terine saygımız var.” dedi.

Gelecek sezon sahada çok daha güçlü ve düzenin üzerine çıkabilecek bir Trabzonspor’un var olması adına hem ekonomik hem de sportif hazırlıklarını sürdürdüklerine söyleyen Hacıosmanoğlu, şöyle devam etti: “Oturmuş kadrosu ve deneyimli teknik ekibiyle Trabzonspor gelecek sezonun en büyük şampiyonluk adayı olacaktır. Önümüzdeki sezonun başından itibaren tüm ağırlığımızı Süper Lig'e vereceğiz. Her zaman olduğu gibi çıktığımız bu zor ve uzun yolculukta kulübümüzün gerçek sahibi bordo-mavi sevdalıların desteği, bizlerin en büyük gücü olmaya devam edecektir.”