Galatasaraylı futbolcular Burak Yılmaz, Hamit Altıntop ve Selçuk İnan, Bursaspor'u 3-2 yenerek Türkiye Kupası şampiyonu oldukları maçın ardından değerlendirmelerde bulundu. Tecrübeli futbolcu Hamit Altıntop, "İnişli çıkışlı sezondu. Böyle bitirmemiz bizim adımıza çok güzel oldu. Şu anda Türkiye’nin en iyi takımıyız. 300 gün sahaya çıkıp bunu elde etmek güzel. Bütün takımları tebrik etmek lazım. Bütün takımlar emek sarf etti" dedi.

Sonunda kupayı almanın güzel bir durum olduğunu söyleyen Hamit, "Umarım ligin kalitesi gelecek sezon daha da artar. Takım uzun zamandır beraber. Ben 3 yılda 6 kupa kazandım. Bunlar güzel şeyler. Ama en az hatayı biz yapıyoruz. Bunu her idman ve maçta azaltmaya çalışıyoruz. Bundan sonra en iyisini yapmak. Az hata yapmamız gerekiyor. Tam istediğimiz istikrarı bulamadık. Ama diğer takımlar da bulamadı. Sonunda hak ettiğimiz kupaları aldık” diye konuştu.

BURAK: TARAFTARIMIZA ARMAĞAN OLSUN

Attı 3 golle maçın futbolcusu seçilen Burak Yılmaz ise şöyle konuştu: "Çok mutlu ve gururluyuz. Seneler sonra iki kupayla kapattık. Aslında en çok eleştiri aldığımız sezonu 2 kupayla kapatmak büyük gurur. Hepimize hayırlı olsun. Taraftarımıza armağan olsun. Önümüzdeki sezon da eleştirileceğim. Yine gol atacağım veya atamayacağım. Ben bunlara alıştım. Aslında gol atmak önemli değil. Yeter ki kupaları kazanalım. Ama benim görevim gol atmak ve asist yapmak."

SELÇUK: BERABER BAŞARDIK

Sarı Kırmızılı takımın kaptanı Selçuk İnan da şunları dile getirdi: "Öncelikle Bursaspor’u tebrik ediyorum. Sadece biz kupayı kaldırdık. Hedefimiz kupayı da kaldırmaktı. Bunu da başardık. Taraftarımıza armağan olsun. Sezona iyi başlamadık. Ama Hamza hocanın gelmesiyle birlikte daha güzel oynamaya başladık. Aslında iyi oyunculardan kurulu bir takımdık. Şampiyon olmak istiyorsak hep beraber yapmamız lazım. Bunu da başardık."