Kayseri Erciyesspor Teknik Sorumlusu Hamit Cihan, "Nasıl patlak topla maç yapılmaz ise futbolda hedef olmadığında da futbol oynamak çok zor oluyor." ifadesini kullandı.

Süper Lig’in 33. haftasında Kasımpaşa ile deplasmanda karşılaşan ve 1-0 geriye düştüğü maçta 3-1 öne geçmesine rağmen 3 – 3 berabere kaldıkları maçın ardından konuşan Hamit Cihan, kendileri için çok üzücü bir hafta olduğunu söyledi.

Bir top patlak olduğunda bir de hedefsizlikte top oynamanın imkansız olduğunu belirten Hamit Cihan, "Son oynadığımız maçtan sonra ligden ayrılmış olduk. Sonra böyle bir müsabakaya çıktık. Gerçekten bizim için çok üzücü bir hafta oldu. Bütün bunlara rağmen bu müsabakaya elimizden geldiğince hazırlandık. Bol gollü bir karşılaşma oldu. Futbol sadece bir şey olmadığında oynanmaz. O da topun patlak olduğu durumdur. İki çizgi çeker, iki taş koyar futbol oynarsın ama top patlak olduğu zaman yani hedef olmadığında futbol oynanmıyor. İki takıma da farklı liglerde başarılar diliyorum." diyerek sözlerini tamamladı.