Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Türkiye Kupası'nı önemsediklerini söyledi.

Sarı-kırmızılı takımın kendi sahasında Torku Konyaspor'u 4-1 mağlup ederek çeyrek finale yükseldiği karşılaşmanın bitiminde düzenlenen basın toplantısına katılan Hamzaoğlu, net bir skorla çeyrek finale yükseldiklerini belirterek, "Oyunun kontrolü baştan sona bizim elimizdeydi. Kupaya gerçekten önem veriyoruz ve kupayı kazanmak istiyoruz. İyi bir oyunla kazandıkları için oyuncularımı kutluyorum." dedi.

Galatasaray'da sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı kalan Burak Yılmaz'ın oynadığı zaman takımın farklı bir formata büründüğünü belirten tecrübeli teknik adam, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Burak, gol anlamında çok önemli bir oyuncumuz. O oynadığı zaman takım daha farklı bir formata bürünüyor. Zemin önemli bir etken. Bu akşam burada iyi oynamamızda zemin de etkendi. İyi bir zeminde oynamak oyuncuları da teşvik etti, coşkulu bir oyun oynadılar."

MELO VE SNEİJDER ARASINDA TARTIŞMA YAŞANMADI

Öte yandan Felipe Melo ile Wesles Sneijder arasında hafta içinde yaşandığı iddia edilen tartışmalar konusunda Hamza Hamzaoğlu, "İki oyuncu arasında iddia edildiği şeklinde çıkan haberler gerçeği yansıtmıyor. Biz bu habarlere hayretle bakıyoruz. İki oyuncu arasında hiçbir problem yok. İdmanda çalışıyorlar." diye konuştu.