Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında Manisaspor’la 1-1 berabere kalarak yarı finale çıkan Galatasaray'da Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, ilk maçta yakaladıkları avantajlı skoru bu maçta iyi değerlendirerek tur atladıklarını söyledi.

Maç sonu düzenlenen basın toplantısında konuşan Hamzaoğlu, bu maçta forma şansı bulamayan oyunculara süre verdiğini ifade etti. Hamzaoğlu, "Galip gelsek daha iyi olurdu ama berabere kaldık. Manisaspor’u da tebrik ediyorum futbol anlayışından dolayı." dedi.

Sakatlığı nedeniyle uzun süredir forma giymeyen Melo ile oyuna başladıklarını anlatan Hamzaoğlu, "Melo kendi çok istedi. Biz risk almayalım dedik ama ben iyiyim dedi ısrarla. Oyuncuyu küstürmek olmazdı. Sonradan oyuna alalım dedik ama sorun olursa bir daha çıkarmak yanlış olurdu. Kontrollü oynamasını istedik. Oynadığı süre boyunca da buna göre oynadı. Önümüzdeki haftalarda da fazla riske etmeden Felipe’den faydalanacağız. Semih ve Melo’nun şu an yeterli olduklarını söyleyemem ama şuan için iyi durumdalar. Aynı şekilde Aydın da uzun zaman sonra süre aldı. Sahada kaldığı sürece iyi işler yaptı. Burak da iyi durumda. Hafta sonu oynar mı oynamaz mı daha karar vermedik ama oynayabileceğini düşünüyorum. Sneijder henüz takımla çalışmalara başlamadı." diye konuştu.

Hafta sonu oynayacakları Trabzsonspor maçına en iyi şekilde hazırlanacaklarını aktaran Hamzaoğlu, "Kupada yarı finale kaldığımız için de mutluyuz. Dördüncü yıldızı alırız yada almayız bir yüzde veremem. Şuanda lideriz. Diğer takımlardan 1 puan avantajımız var. Diğer takımlardan avantajlı görünüyoruz." dedi.