Galatasay Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, kendileri hakkında çıkan olumsuz haberler sonrası, "Bizim önümüzü kesmek için bunları yapıyorlar, gücümüzün farkındalar. Biz bunların hepsini aşacağız ve sezon sonunda yine şampiyon olacağız." dedi.

Galatasaray yönetimi, ligde ve Şampiyonlar Ligi'nde alınan sonuçlardan sonra teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'ndan takımın son durumu ile ilgili ayrıntılı bir rapor istemişti. Basında ise Hamza hocanın bu durum karşısında yönetime tepki göstererek herhangi bir rapor göndermediği haberleri çıkmıştı.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ve başkan yardımcısı Nasuhi Sezgin, bu iddiaları kulüp televizyonundan yalanladı. Başarılı teknik adam, "Bugün birçok basın kuruluşunda haberler yer aldı, gereksiz bir büyütme oldu. Sezon başında aldığımız bir karar vardı, her maç sonrası ya da 15 günde bir yönetime rapor sunacaktı. Yönetim kurulumuzda dün böyle bir rapor sundu ve ben de Başakşehir maçı olduğu için bugün değil önümüzdeki hafta bu raporu verebilirim dedim." dedi.

Taraftarlardan da destek isteyen Hamzaoğlu, "Hem üzülüyorum, hem seviniyorum. Demek ki bizim önümüzü kesmek için bunları yapıyorlar, gücümüzün farkındalar. Biz bunların hepsini aşacağız ve sezon sonunda yine şampiyon olacağız. Camiamız rahat olsun, biz ne yaptığımızın farkındayız, her şeyin farkındayız. Taraftarımızından tek isteğim, bizi yanlız bırakmasınlar, oyuncularımızın buna şu anda çok ihtiyacı var. Biz bir şeyler yapacaksak hep beraber yapacağız, burada mücadele eden, emek veren herkes Galatasaray için çalışıyor. Kimse merak etmesin, Galatasaray'a zarar verecek bir ortam oluşursa biz zaten gerekeni yaparız, kimsenin bundan şüphesi olmasın ama biz mücadeleden kaçmayacağız." ifadelerini kullandı.

NASUHİ SEZGİN: HOCAMIZIN ARKASINDAYIZ

Galatasaray Başkan Yardımcısı Nasuhi Sezgin ise "Bizim Hamza hocadan istediğimiz rutin bir taleptir, büyütülmesin. Kendisi Başakşehir maçından sonra bu raporu vereceğini söyledi, çok normal. Bir sıkıntımız yok, her şey iyi gidiyor. Heralde bizi kıskanıyorlar. Başakşehir karşısında galibiyet hedefliyoruz. Biz, hocamızın arkasındayız." sözlerini kullandı.