Spor Toto Süper Lig'de Kasımpaşa'ya sahasında 3-1 yenilen Çaykur Rizespor'da teknik direktör Hikmet Karaman, iyi oynamadıklarını, doğru pozisyon almakta zorlandıklarını ve beklemedikleri bir yenilgi aldıklarını söyledi.

Karaman, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, "Gol yediğimiz dakikaya kadar istekli bir takım görüntüsü çizdik. Yediğimiz golde, ayağımızdaki topu kaptırdık. Rakibin hücumdaki oyuncuları son derece yetenekli. Maç içerisinde bunu çok net gördük. Sabırlı olup takım olgusunu göstermeliydik. Pozisyonlar daha fazla üretilip rakibi demoralize edebilirdik. İyi oynamadık, doğru pozisyon alamadık ve beklemediğimiz bir yenilgi aldık. Bu hafta maç sonuçlarını bekleyeceğiz. Geleceğe güvenle bakma yerine biz tersini yaptık. Gerekli dersleri hafta içi çıkaracağız" dedi.

Kasımpaşa Teknik Direktörü Önder Özen ise maç öncesi Çaykur Rizespor'un sadece bir puan önünde olduklarını, düşme hattının üzerindeki iki takımın çok zor bir maça çıktığını ifade etti.

Aşağıdaki takımların hedefi konumunda olduklarını kaydeden Özen, "Hedef olmaktan kurtulmak isteyen iki takım oynadı. Yer değiştirme durumu vardı. Kaybetseydik alt sıraların ilk hedefi biz olacaktık. Ne olursa olsun hedef olmadan şehre dönmek için mücadele ettik. Oyun olarak tarzımızı değiştirdik. Çok farklı kazanacağımız bir maçı 3-1 kazandık. Scarione inanılmaz bir futbol oynadı ve goller attı. Arkadaşlarına pozisyonlar hazırladı. Babel'in üretkenliği ve gayreti çok önemli. Gayret istedik ve o da ortaya koydu. Veysel, İlhan, Donk dikkatli oynadı. En önemli verimi Alparslan'dan aldık. Atılana kadar çok iyi oynadı. İkinci sarı kartı ağır oldu. Genel anlamda iyi bir performans. İhtiyacımız olan üç puanı alarak gittiğimiz için mutluyuz." şeklinde konuştu.