Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Akhisar Belediyespor karşısında son 15 dakika disiplinsiz oynadıklarını belirterek, "Disiplini kaybettik ve mağlup olduk." dedi.

Süper Lig’de Akhisar Belediyespor’a kendi sahasında 2 – 1 mağlup olan Fenerbahçe’de teknik direktör İsmail Kartal, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, "Maça hafta arasından beri iyi hazırlanmıştık. Maçı kazanıp 3 puan alıp hem lider olmak hem de moralli bir şekilde yolumuza devam etmek istiyorduk. Maç başından sonuna kadar üstün olan taraftık. Oyun hakimiyeti bizdeydi. Çok net gol pozisyonları kaçırdık, olmadı." şeklinde konuştu.

KARTAL’DAN MAÇIN HAKEMİNE SİTEM

Karşılaşmanın hakemi Özgür Yankaya’nın 4. Hakemin uyarılarına rağmen Akhisar Belediyesporlu futbolcu Castro’yu kırmızı kartla atmadığını dile getiren İsmail Kartal, "Moussa Sow’un avantajı varken kaleciyle karşı karşıyayken hem bizim avantajı kesti. Hem de oyuncuyu atmadı. Bu bana biraz düşündürücü geldi." ifadelerini kullandı.

İsmail Kartal, ortaya koydukları futbolla ilgili söylediklerini tekrarlayarak, sözlerini şöyle tamamladı: "Söylediğim gibi, baştan sona kadar üstün oynadık. Çok net gol pozisyonları yakaladık. Bunları değerlendiremedik. Ama son 15 dakika disiplinsiz oynadık, disiplini elden kaybettik ve mağlup olduk. Biz de bu maçtan kendimize ders çıkartıp, önümüze bakacağız. Daha iyi çalışacağız. Daha iyi sonuçlar alabilmek için mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz, taraftarlarımızdan da özür diliyoruz."