Süper Lig'in 33. haftasında Fenerbahçe ile 2-2 berabere kalarak Galatasaray'ın şampiyonluğunu resmen ilan ettiren İstanbul Başakşehir'de Avrupa kupalarına bir adım daha yaklaşmanın sevinci yaşanıyor. Başakşehir'de başkan Göksel Gümüşdağ, teknik direktör Abdullah Avcı ile bazı oyuncular sponsorlarıyla bir araya geldi.

Pompa sistemleri sektörü şirketi Wilo, 2014-2015 futbol sezonunda sponsoru olduğu Süper Lig ekiplerinden İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü’nün yöneticilerini ve futbolcularını Tuzla’daki Genel Merkez binasında ağırladı. Etkinliğe, İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ ve Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın yanı sıra futbolcular da katıldı.

Wilo, Tuzla’daki Genel Merkez binasında 2014-2015 futbol sezonunun en başarılı kulüplerinden İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü’nü ağırladı. İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü’nden; Teknik Direktör Abdullah Avcı, futbolcular Mahmut Tekdemir, Enver Cenk Şahin ile İstanbul Başakşehir Kulübü ve Kulüpler Birliği Başkanı Göksel Gümüşdağ ve İstanbul Başakşehir Kulübü As Başkanı Mesut Altan Wilo’yu ziyaret eden isimler arasındaydı.

Başakşehir takımı ile Wilo çalışanlarını bir araya getiren buluşma, Wilo Türkiye Genel Müdürü Ercüment Yalçın’ın ev sahipliğinde gerçekleşti. Ercüment Yalçın, yaptığı konuşmada İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü’nü başarılarından dolayı kutlarken, Wilo olarak 2014-2015 futbol sezonunda kendilerine destek vermekten dolayı mutlu olduklarını söyledi. Etkinlikte spor spikeri Melih Şendil moderatörlük yaparken, Mesut Altan ve Abdullah Avcı ise İstanbul Başakşehir Kulübü hakkında konuşma yaptılar.