Galatasaray ve A Milli Takım'ın eski yıldızlarından 35 yaşındaki golcü Necati Ateş'in yeni takımı belli oldu. Geçtiğimiz günlerde adı Galatasaray ile yeniden anılan tecrübeli forvet PTT 1. Lig ekiplerinden Karşıyaka'ya transfer oldu. Yıldız forveti Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'nde coşkulu bir taraftar topluluğu karşılarken Necati Ateş'in mutluluğu görülmeye değerdi.

Karşıyaka'nın yaz transfer döneminde Gökhan Ünal, Ibricic, Fall gibi yıldızların ardından kadrosuna kattığı 4. isim olan Necati Ateş tezahüratlar eşliğinde karşılandı.

Transferde büyük katkılar sağlayan Erdal Acar lehine de tezahüratlar yapan Karşıyaka taraftarları, yeni transferleri de beklediklerini açıkladı.

Toplam 18 takviye yapan İzmir temsilcisi stoper, ön libero ve sağ kanat aldıktan sonra transferi noktalayacak.


SÜPER LİG'DE 140 GOL


Kariyerine Altay'da başlayan Kaf-Kaf'ın yeni transferi Necati Ateş, Süper Lig'de 369 maçta 140 gol attı. Galatasaray'da 2 şampiyonluk yaşayan tecrübeli yıldız Adanaspor, Başakşehir, Osmanlıspor, Eskişehirspor ve Antalyaspor formalarını da giydi.

HÜRRİYET AYRILDI


Karşıyaka'nın uzun görüşmeler sonucunda renklerine bağladığı Eskişehirsporlu ön libero Hürriyet Gücer takımdan ayrıldı. Peşinatını alamadığı gerekçesiyle geçen Cuma günü antrenmana çıkmayan, Akhisar Belediyespor'la oynanan hazırlık maçında da forma giymeyen Hürriyet, yönetimle resmi sözleşme şartlarında anlaşamadı. Erdal Acar'ın kulübe bağışladığı kaynakla oyunculara 1.2 milyon TL'lik peşinat ödemesi yapan Kaf-Kaf, bu gelişme üzerine Hürriyet'e para ödemedi.